SRG_01_25817.jpg

Grote vakantiehuizen Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
racket
Groeps-2.jpg
racket
Logo outlines.png
bird

Grote vakantiehuizen Nederland

Ben je op zoek naar grote vakantiehuizen in Nederland, omdat jij binnenkort het vriendenweekend, familieweekend of groepsuitje organiseert? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor groepen op vakantiepark De Schatberg. Hier vind je accommodaties met alles erop en eraan voor groepen van 10 tot zelfs 32 personen. Van een simpele bungalow tot een luxe watervilla of een Lakeside groepshotel met alles erop en eraan. Het is maar net hoeveel gemak of juist luxe jij zelf zoekt.

Ontdek alle vakantiehuizen voor groepen

Ga je binnenkort een weekendje weg op zelfs langer op vakantie met een groep of met je familie, dan ben je op zoek naar een groot vakantiehuis. Op De Schatberg in Sevenum hebben we grote vakantiehuizen vanaf 10 personen, vanaf 14 personen en vanaf 16 personen. Het maximale aantal personen met wie je in één accommodatie kunt verblijven is 32 personen. Voor deze grote groepen hebben wij een groepshotel. Ben je met 10 tot 14 personen, dan staan onze ruime bungalows en luxe watervilla’s tot jullie beschikking.

bikes.png

Luxe faciliteiten

Als je met een groep verblijft op ons vakantiepark geniet je in sommige bungalows en in het groepshotel van extra luxe. Zo heeft ons groepshotel een ruime ontspanningsruimte met (infrarood) sauna’s, Turks stoombad en een extra doucheruimte. Ook enkele bungalows zijn voorzien van een sauna, zodat jullie optimaal kunnen ontspannen tijdens jullie weekendje of vakantie in Nederland.

Boek nu een van onze grote vakantiehuizen in Nederland

Wil jij binnenkort vakantie vieren met een groep van 10 tot en met 32 personen, kies dan snel jouw favoriete, grote vakantiehuis uit op onze website en boek online. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden