SRG_02_97936.jpg

Groepsaccommodatie Limburg

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
shuttle
shuttle
Logo outlines.png
bird

Groepsaccommodatie Limburg

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Limburg? Dan is het Lakeside groepshotel op vakantiepark De Schatberg in het Limburgse Sevenum wellicht iets voor jullie groep. Het groepshotel dat aangeboden wordt door Landal GreenParcs is perfect voor jullie en afgestemd op groepen van 16 tot en met 32 personen. Ideaal voor vriendengroepen, verenigingen of families die een weekendje weg willen of langer op vakantie gaan.  

Zo ziet ons groepshotel eruit

Ons groepshotel is ingericht voor grote groepen en heeft tien tweepersoonskamers met badkamer inclusief toilet. Verder vind je hier drie familiekamers voor vier personen met zit- en eethoek, apart toilet en eigen badkamer met ligbad. Voor iedereen is er een gezamenlijke, grote woonkamer met verschillende zithoeken, grote eetkamer en volledig ingerichte, grote keuken. Deze groepsaccommodatie ligt direct aan het water en met een serre en aangrenzend terras geniet je ’s zomers dus heerlijk voor jullie accommodatie of in de zwemvijver, die direct voor het groepshotel ligt.

Alle faciliteiten in ons Landal Lakeside hotel

Als je met een groep verblijft op ons vakantiepark geniet je in het groepshotel van extra luxe. Zo heeft onze groepsaccommodatie een ruime ontspanningsruimte met (infrarood) sauna’s, Turks stoombad en een extra doucheruimte. Zo weten wij zeker dat jullie groepsuitje, vriendenweekend of familieweekend een groot succes is.

Boek nu onze groepsaccommodatie in Limburg voor 16 tot 32 personen

Wil jij binnenkort vakantie vieren in een groepsaccommodatie in Limburg? Boek dan nu eenvoudig je verblijf op onze camping aan het water in Nederland. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden