_Q5A4898-bewerkt.jpg

Goedkope camping Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
camper
Kinderveld
camper
Logo outlines.png
bird

Goedkope camping Nederland

Ben je op zoek naar een leuke goedkope camping in Nederland? Dan is Vakantiepark De Schatberg in Sevenum, Limburg, misschien wat je zoekt. Op deze Nederlandse camping kun je zowel goedkoop kamperen als voordelig een accommodaties huren. Ook luxe lodges en bungalows voor een klein budget zijn hier aanwezig. Bij aankomst ligt alles voor je klaar. De meeste faciliteiten zijn gratis voor alle gasten, dus het maakt niet uit of je bij ons kampeert of een accommodatie geboekt hebt. Met verschillende restaurants, binnen- en buiten zwemmen en voordelige uitstapjes in de omgeving, is deze camping ideaal voor een goedkope vakantie.

_Q5A7365.jpg

Goedkoop kamperen in Nederland voor ieders budget

Kamperen of een accommodatie huren op De Schatberg hoeft niet duur te zijn. Ook niet tijdens bijvoorbeeld Hemelvaart of Pinksteren. Kijk eens naar de diverse arrangementen, die De Schatberg aanbiedt. Ook buiten de feestdagen om staan hier voordelige acties online. Een vakantie moet voor iedereen betaalbaar zijn. Heerlijk genieten tijdens een midweek of gedurende een aantal weken. Het kan hier allemaal. Bekijk snel de beschikbaarheid en boek online.

strike
DSCF1591.JPG

Leuke uitstapjes voor tijdens jullie budgetvriendelijke vakantie

Tijdens jullie budget vakantie met z’n tweeën, met familie of met vrienden wil je natuurlijk meer dan alleen bij jullie tent, caravan of huisje zitten. Je wilt erop uit en het liefst niet al te duur, dus daarom hebben wij een aantal voordelige uitjes op onze website gezet. Ontdek de omgeving met z’n tweeën of met het hele gezin. Ook als je op pad gaat met tieners, biedt onze camping genoeg mogelijkheden. Met een animatieteam dat jaarrond actief is in de weekenden en extra tijdens de Nederlandse vakanties en feestdagen, hoef je je op De Schatberg nooit te vervelen. De meeste activiteiten van ons animatieteam zijn gratis.

Boek nu onze camping in Nederland voor een goedkope prijs

Wil je op vakantie bij een goedkope camping in Nederland? Reserveer dan nu een kampeerplaats of accommodatie op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden