Kinderveld Mattel Play.jpg

Goedkoop midweek weg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
zwemmen tijdens goedkope midweek weg.jpg

Jaarrond een goedkope midweek weg

Om een goedkope midweek weg te kunnen in eigen land, hoef je niet te wachten tot de volgende schoolvakantie. Op De Schatberg kun je het hele jaar door terrecht voor een mini vakantie. Vijfsterren vakantiepark De Schatberg heeft een binnen- en buitenzwembad en biedt jaarrond een animatieprogramma voor jonge kinderen, tieners en volwassenen. Heb je alle activiteiten op de camping al gedaan, dan heeft de omgeving ook nog heel veel leuke uitjes te bieden, die per auto of met de fiets (eventueel te huur) bereikbaar zijn. Stel je eens voor: even lekker weg met vrienden of familie, in een eigen caravan, (glamping)tent of met z'n allen in een bungalow of luxe stacaravan. Zou het niet heerlijk zijn om even te kunnen ontspannen en tot rust te komen te midden van de natuur? De Schatberg heeft alles in huis of dichtbij om er voor jullie een fantastische én niet onbelangrijk goedkope midweek weg van te maken. 

De ideale kampeerplaatsen en accommodaties voor een goedkope midweek

Verblijf met een eigen caravan of tent op een van onze kampeerplekken of huur een luxe bungalow of safaritent van onze partners. 

bird
Pauzeren
Goedkoop midweek weg met kinderen.jpg

Zo kan jouw goedkope midweek op De Schatberg eruit zien

Tijdens een midweek op De Schatberg hoeft niemand zich te vervelen. Naast een jaarrond animatieprogramma, zijn er op en rondom het vakantiepark genoeg activiteiten te beleven. Speel een wedstrijdje in de voetbalkooi in het Sport en Speelpark en laat je vetste tricks op de luchtkussens zien. Neem een frisse duik in het zwembad of leg je handdoek neer op het zandstrand en relax. Trek gekregen, geniet dan van een hapje en drankje in onze horecagelegenheden. Willen jullie als familie het liefst samen iets doen? Ontdek dan de minigolfbaan. Voor de oudere jeugd en vriendengroepen is er ook paintballen. Echte avonturiers gaan voorde waterskibaan of zoeken de hoogte op inons klimpark.  Voor pretpark liefhebbers ligt Toverland Sevenum om de hoek. Wedden dat jullie tijd te kort komen? 

De top 5 leukste...

Ontdek de top 5 leukste uitjes, accommodaties, in- en outdoor en animatie activiteiten. 

SRG_01_193338.jpg

Beleef een goedkope midweek weg op De Schatberg

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden