_X6A4045.jpg

Feestlocatie met overnachting

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
hoed
133-_MG_7972.jpg
hoed
Logo outlines.png

De ideale feestlocatie met overnachting

Geef jij binnenkort een feest en ben je op zoek naar een feestlocatie met overnachting? Dan ben je bij De Schatberg aan het juiste adres. Op De Schatberg stellen we jouw feest samen in overleg met jou en hebben we verschillende mogelijkheden om jouw gasten een overnachting aan te bieden. Zo beschikken we over overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 personen of meer, maar hebben we ook bungalows of stacaravans voor kleinere gezelschappen, zoals gezinnen of enkele vrienden.

bird
_Q5A8226-bewerkt.jpg

Je feestlocatie met overnachting voor kleine- en grote gezelschappen

Op De Schatberg is genoeg plek om de gasten van jouw feest een overnachting aan te bieden. Wat dacht je van onze watervilla’s met uitzicht over het zwemmeer van 10 tot 14 personen of het Lakeside groepshotel voor gezelschappen van 16 t/m 32 personen, ook gelegen aan het zwemmeer en naast het buitenzwembad. Maar we hebben ook 4 tot 8 persoons-bungalows of stacaravans tot onze beschikking. De bungalows liggen in een ‘Giethoorn’- achtige setting aan het water en de stacaravans staan gezellig bij elkaar.

handdoek+zonnebril
GPTempDownload-(1).jpg

Meer dan alleen een feestlocatie met overnachtingsmogelijkheden

Komen je gasten al eerder aan op onze feestlocatie of willen ze juist nog even blijven hangen op ons vakantiepark na het feest. Ook dan is De Schatberg een leuke plek voor alle leeftijden om zich te vermaken. Wellicht is dan het klimpark van KlimKong of de paintball area van Adventure Paradise wel iets voor jouw gasten. Voor families is het ook erg leuk om te gaan minigolven of te zwemmen in ons indoor zwemparadijs.

Boek nu De Schatberg als ideale feestlocatie met overnachting

Wil jij binnenkort een feestje geven en is De Schatberg precies wat je in gedachte had als ideale feestlocatie met overnachting? Boek dan nu eenvoudig je eigen verblijf of dat van je gasten. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er allemaal te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden