_Q5A5630.jpg

Familie uitjes met overnachting

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Familie uitjes met overnachting

Ben jij een echt familiemens en zoek je een leuk familie uitje met overnachting? Kom dan kamperen op ons mooie vakantiepark in Sevenum. De Schatberg is een gezellige familiecamping, gelegen in het mooie Limburg, waar voor iedereen genoeg te ontdekken en beleven is. Hierdoor is onze kindvriendelijke camping ideaal om te kamperen met de hele familie. 

Zo wordt de veiligheid van de gezinnen met kleine kinderen bewaard door bepaalde plekken op het park autovrij te houden. Daarnaast hanteren wij uiteraard een maximale snelheid op het terrein. Speciaal voor onze bezoeker met kleine kinderen hebben we leuke kindervelden met speeltoestellen. Zo kunnen papa en mama genieten van een drankje of spannend boek en toch een oogje in het zeil houden.

Een familie uitje met overnachting bij De Schatberg, dat is vakantieplezier voor het hele gezin

De Schatberg is een gezellig en veelzijdig familiepark met zeer uitgebreide voorzieningen. De meeste voorzieningen zijn het hele jaar door geopend. Met een verscheidenheid aan kampeerplaatsen en een breed aanbod aan sport-, spel- en ontspanningsmogelijkheden bieden wij voor ieder wat wils. Zo genieten onze jonge en oudere bezoekers van een heerlijke vakantie op onze camping.

Naast de faciliteiten op ons mooie vakantiepark, biedt FEC Sevenum ook een mooie invulling voor een gezellig dagje uit. Is het een dag minder mooi weer, dan kun je in dit multifunctionele pand alsnog een onwijs leuke dag beleven. 

Zo hebben kinderen, tot ongeveer tien jaar, de dag van hun leven in de unieke binnenspeeltuin Mattel Play! De iets oudere kinderen vanaf acht jaar (en ouder) kunnen hun energie kwijt bij The Portal Action House en The Portal Lasergame. Onze stoere lasergamehal is natuurlijk óók geschikt voor volwassenen die zich nog kind voelen óf gewoon van actie houden. 

Tussendoor geniet je samen met de hele familie van een lekker drankje en een borrelhapje bij FEC Bar & Balls. Dit is de sportbar waar papa zijn favoriete sportwedstrijd kan volgen! Om de dag helemaal voldaan af te sluiten kun je met de hele familie een avondje all-inclusive eten en drinken bij het ABC Restaurant.

outlineslogo.png
_Q5A8231-bewerkt.jpg

Een familie uitje combineren met een luxe overnachting

Geniet je van een kampeervakantie, maar wil je tegelijk ook genieten van de luxe en comfort die je thuis gewend bent? Op onze sfeervolle camping hebben wij diverse accommodaties die zorgen voor een luxe en unieke kampeerbeleving. Zo hebben wij een aantal volledig ingerichte safaritenten, lodges en chalets

 Is dit nog niet luxe genoeg, dan is het ook mogelijk om te overnachten in een van onze comfortabele- of luxe bungalows. Daarnaast hebben wij voor een echte experience een aantal bijzondere Lakeside watervilla’s. Deze mooie, vrijstaande watervilla’s hebben een oppervlakte van ca 200m2 en liggen op een geweldige locatie met een prachtig uitzicht aan het water. Deze luxe villa’s maken een familie uitje met overnachting extra bijzonder. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

_Q5A8520-bewerkt.jpg

"Een beleving voor het hele gezin"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden