Camping Noord Limburg.jpg

Camping Noord Limburg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Camping Noord-Limburg

Ben je op zoek naar een mooie camping in Noord-Limburg die over alle faciliteiten beschikt die je zoekt? Dan is Vakantiepark De Schatberg een zeer geschikte camping voor je! Deze kindvriendelijke camping is perfect voor jou en je gezin, want er zijn ontzettend veel verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Zou je graag op deze camping in Noord-Limburg willen verblijven? Boek dan direct een onvergetelijke vakantie.

Over de camping in Noord-Limburg

Onze camping in Noord-Limburg beschikt over zeer ruime kampeerplaatsen, waar je eventueel verschillende extra voorzieningen bij kunt boeken, zoals een afwasmachine of privé-sanitair. Dan kom je lekker met je eigen tent, camper of caravan naar onze camping in Noord-Limburg, maar ervaar je toch de luxe van ons vakantiepark. Naast deze kampeerplaatsen kun je bij De Schatberg ook je vakantie vieren in een van onze bungalows,chalets of lodges. Dat is pas echt onbezorgd genieten met je gezin!

De leukste activiteiten op onze kindercamping in Noord-Limburg

Wanneer je met je gezin op onze camping in Noord-Limburg vakantie komt vieren, begrijpen wij dat je graag wil dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom organiseert het animatieteam ontzettend veel activiteiten. De allerkleinsten kunnen iedere ochtend lekker gaan knutselen of in de middag gaan dansen met hun favoriete Landal karakter Bollo. Voor de iets oudere kinderen hebben we veel sportieve activiteiten, zoals voetvolley of waterspellen. En voor je tiener is er een tienerdisco op onze camping in Noord- Limburg! Zo kunnen je kinderen zich de hele dag door vermaken op onze camping in Noord-Limburg, en daarbij ook nog nieuwe kinderen leren kennen. Als ouder kun je  toekijken terwijl je kinderen zich vermaken of even helemaal ontspannen bij een van onze vele horecafaciliteiten.

Water plezier voor iedereen!

Onze camping in Noord-Limburg is zeer geschikt voor de echte waterliefhebbers. De Schatberg heeft namelijk een groot, verwarmd binnenzwembad, een buitenbad en een natuurbad met zandstrand. Weer of geen weer, het is dus altijd mogelijk om te gaan zwemmen op onze camping in Noord-Limburg!

IMG_4943.jpg

"Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden