Buitenbad met glijbaan

Kinderzwembad met glijbaan

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
opblaasdonut
Glijen in het binnenbad
opblaasdonut
Logo outlines.png

Het leukste kinderzwembad met glijbaan

Op een leuke camping in Nederland kan een kinderzwembad met glijbaan tegenwoordig niet meer ontbreken. Zo ook niet op vakantiepark De Schatberg, waar je maar liefst 900 vierkante meter aan zwemplezier speciaal voor kinderen vindt. Dit vakantiepark heeft een binnen- en buitenzwembad, met glijbanen, waterspeeltuin én een zwemmeer met zandstrand en ligweide. Genoeg te doen dus voor alle waterratten, die van zwemmen en glijbanen houden. En wist je dat we ook nog een stroomversnelling hebben?

bird
Stroomversnelling

Het binnenzwembad met glijbaan

Kom je in de winter naar De Schatberg, dan kun je je vermaken in ons verwarmde binnenbad met glijbaan. Ons binnenzwembad is het hele jaar door geopend. Ga je zwemmen met de kinderen? Hou ze dan in de gaten, want voor je het weet glijden ze van de snelle waterglijbaan af. Samen zwemmen? Laat jullie dan meeslepen in de stroomversnelling. Voor de allerkleinsten heeft ons binnenzwembad een lekker warm peuterbadje met speelgoed, waar de kleinsten zich uren mee kunnen vermaken.

outlineslogo.png
bal
Buitenbad

Klaar voor een wedstrijdje van de buiten glijbaan?

Kom jij met je hele familie of gezellig met de vrienden met kinderen naar De Schatberg? Daag elkaar dan uit en ga met z’n allen van de buitenglijbaan af. De glijbaan van ons buitenzwembad eindigt in een aparte bak water, waardoor deze glijbaan ook veilig is voor kleine kinderen. Neem een verfrissende duik of ga zonnen bij ons buitenzwembad. Terwijl jij als ouder of verzorger op een stoel met handdoek ligt, genieten de kinderen van onze waterspeeltuin. Ons buitenzwembad met glijbaan en waterspeeltuin is geopend van circa 1 mei tot 1 september.

Waterspeeltuin

Ken jij onze waterspeeltuin al?

Een kinderzwembad met glijbaan is niet compleet zonder waterspeeltuin. In ons buitenzwembad komen de allerkleinsten niets te kort. Zij kunnen zich urenlang vermaken in onze waterspeeltuin, die circa 40 centimeter diep is en waarin ze kunnen spetteren, klimmen, glijden en sproeien.

Boek nu jouw camping met een kinderzwembad met glijbaan

Wil jij binnenkort vakantie vieren op een camping met een kinderzwembad met glijbaan? Boek dan nu eenvoudig jullie verblijf op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg