camping nederland met zwembad en glijbanen.jpg

Camping Nederland met zwembad

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Donut cropped
Spelen in de waterspeeltuin
Donut cropped
Logo outlines.png

Camping Nederland met zwembad

Ben je op zoek naar een camping in Nederland met zwembad? Kom dan naar vakantiepark De Schatberg in het Limburgse Sevenum. Deze camping met zwembad en glijbanen heeft een binnen- en buitenzwembad en beschikt ook nog over een zwemmeer met ligweide en zandstrand. Alsof dat nog niet leuk genoeg is voor een camping in Nederland met zwembad heeft dit vakantiepark ook nog een waterspeeltuin voor de allerkleinsten. Genoeg te doen dus voor iedereen die van zwemmen en waterpret houdt.

bird
zwembad_pop_up.png

De leukste Nederlandse camping met zwembad en glijbanen

De Schatberg is een camping met zwemparadijs voor jong en oud. De ideale camping in Nederland met zwembad bij ieder weertype. Als het buiten regent of koud is geniet je van het overdekte binnenzwembad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad en is het ’s zomers weer buiten en lekker warm, dan doe je een wedstrijdje van de glijbaan en neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad of het zwemmeer.

COLOR_RUN_2017_BLAUWE_KLEURSTOF.jpg

Een camping met zwemparadijs en voldoende vermaak voor jong en oud

Kom jij met je hele familie of gezellig met de vrienden met kinderen naar De Schatberg? Geniet dan van onze camping met zwemparadijs en ontdek wat er nog meer te doen is. Wat dacht je van een animatieteam dat jaarrond in de weekenden en vakanties activiteiten voor alle leeftijden organiseert? Komen jullie kamperen met een eigen camper, caravan en tent of gaan jullie voor het gemak van een bungalow of huren jullie een chalet die van alles dat je nodig hebt is voorzien? Op De Schatberg kan het beiden.

Boek nu onze camping in Nederland met zwembad

Wil jij binnenkort vakantie vieren in Nederland op een camping met zwembad? Boek dan nu eenvoudig jouw camping met zwembad in Nederland door te kiezen voor een verblijf op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg