GPTempDownload-(1).jpg

Camping met overdekt zwembad

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
opblaasdonut
Glijen in het binnenbad
opblaasdonut
Logo outlines.png

Camping met overdekt zwembad

Ben je op zoek naar een camping met overdekt zwembad in Nederland? Kom dan naar vakantiepark De Schatberg in het Limburgse Sevenum. Hier is het heerlijk vertoeven in het vroege voorjaar of het najaar, wanneer het buiten te koud is om te zwemmen. Ons overdekte zwembad heeft een glijbaan, stroomversnelling én peuterbadje. Ben je even uitgezwommen, ook dan biedt deze camping genoeg vermaak binnen in de animatieruimte in het hoofdgebouw of in het nabijgelegen Fun & Entertainment Center.

bird
Spetteren in het zwemmeer

Alle zwemmogelijkheden op De Schatberg

De Schatberg is een camping met zwemparadijs voor jong en oud. Als het buiten regent of koud is geniet je van het overdekte binnenzwembad met glijbaan en stroomversnelling en is het ’s zomers weer buiten en lekker warm, dan doe je een wedstrijdje van de glijbaan en neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad of het zwemmeer. Wist je dat ons zwemmeer een zandstrand en ligweide heeft. Leg je handdoekje maar neer en relax.

hoed
_Q5A4898-bewerkt.jpg

Kamperen of logeren

Komen jullie kamperen met een eigen camper, caravan en tent of gaan jullie voor het gemak van een bungalow of huren jullie een chalet die van alles dat je nodig hebt is voorzien? Op De Schatberg kan het beiden. Geniet met je familie, gezin of vrienden van onze camping met zwemparadijs en ontdek wat er nog meer te doen is. Wat dacht je van een animatieteam dat jaarrond in de weekenden en vakanties activiteiten voor alle leeftijden organiseert?

Boek nu onze camping in Nederland met zwembad

Wil jij binnenkort vakantie vieren in Nederland op een camping met overdekt zwembad? Boek dan nu eenvoudig jouw camping met zwembad in Nederland door te kiezen voor een verblijf op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden