MBVO_stock_72dpi.jpg

MBvO bij
De Schatberg

Meer Bewegen voor Ouderen in het zwembad

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg

Meer Bewegen voor Ouderen

Je herkent het misschien wel; last van je gewrichten, moeite met bukken of misschien zelfs moeite met wandelen. Het zijn allemaal dingen die erbij horen; ouder worden. Maar dat betekend niet dat we stil moeten zitten. Sterker nog, door te blijven bewegen kunnen we klachten verminderen of zelfs voorkomen.

Tijdens de MBvO lessen in het zwembad van De Schatberg werk je onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en met diverse materialen aan je conditie, kracht en coördinatie. De MBvO lessen worden in groepen van +/- 25 personen gegeven, dit zorgt voor gezelligheid tijdens en na de lessen. Samen bewegen is leuker dan alleen!

Ben je blessuregevoelig? Geen probleem! Het risico op blessures is namelijk erg klein. Dit komt doordat de bewegingen in het water plaatsvinden. In tegenstelling tot veel grondsporten worden shocken tegengehouden door de weerstand van het water. Bang zijn voor verstuikingen, spierverrekkingen of gewrichtsblessures is dus niet nodig.

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over MBvO.

Schatberg-telefoon.png
OMA_AQUACOMBI_MBVO.png

Drie redenen om deel te nemen

Medische redenen

Ben je aan het revalideren na een operatie of ongeluk of heb je van je arts te horen gekregen dat je meer moet bewegen? Dan is het lesprogramma van de MBvO lessen geschikt voor jou. Door veel voorkomende klachten kun/mag je vele sporten niet uitoefenen. Bewegen in het water mag vaak wel! 

Calorieën verbranden

Ook wanneer je graag een paar kilo’s wilt kwijtraken zijn onze MBvO lessen aan te raden. Naast het afvallen zullen de lessen ook bijdragen aan het verstevigen van de armen, rug en benen. 

Sociaal contact

Tijdens onze lessen kom je samen met ongeveer 24 andere deelnemers in beweging. Onze MBvO lessen zijn dus goed voor lichaam én geest want het sociale aspect is een belangrijk onderdeel van onze lessen. 

bird
young-trainer-helping-senior-woman-aqua-aerobics-1024x680.jpg

Tijden en tarieven

De MBvO lessen vinden plaats op maandagochtend van 9.45 tot 10.20 en van 10.25 tot 11.00 uur (m.u.v. schoolvakanties).

Reguliere tarieven

1 les € 3,00
10 lessen  € 27,50

Tarieven verblijfsgast De Schatberg

1 les € 2,50
10 lessen  € 22,50
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden