SRG_01_25817.jpg

Weekendje weg Nederland huisje

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Weekendje weg Nederland huisje

Als je heerlijk een paar dagen weg wil uit je vertrouwde omgeving en even helemaal tot rust wil komen in een comfortabele accommodatie, kom dan naar Vakantiepark de Schatberg in Sevenum. In een van onze bungalows kun je heerlijk komen genieten van je weekendje weg in Nederland in een huisje. Niet alleen de accommodaties zijn van hoge kwaliteit, ook in de omgeving van het vakantiepark vind je ontzettend veel activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je weekendje weg.

Onze huisjes in Nederland

Vakantiepark de Schatberg heeft verschillende huisjes waar je een tijd heerlijk kunt genieten van je vrije tijd en volledig tot rust kunt komen. Onze bungalows zijn geschikt  voor verschillende aantallen personen, dus je kunt bij De Schatberg perfect komen overnachten tijdens een weekendje weg in Nederland in een huisje. Alle bungalows liggen aan of zijn omringd door het mooie meer, waardoor je eigenlijk altijd een prachtig uitzicht heeft terwijl je geniet van je vakantie. Bij Vakantiepark de Schatberg kun je overnachten in een comfort-, luxe of lakeside bungalow.

  • Comfort bungalows: wanneer je een weekendje weg wil in Nederland in een huisje, is een comfort bungalow zeer geschikt. Je kunt hier voor een zeer acceptabele prijs overnachten. Deze bungalows zijn te boeken in de 4, 6, 8 of 12-persoonsvariant. Dit zijn zowel vrijstaande huisjes als burchtwoningen die geschakeld zijn aan andere vakantiewoningen.
  • Luxe bungalows: in deze vrijstaande huisjes heb je, zoals de naam al zegt, door de extra voorzieningen beschikking over net wat meer luxe. Ook de afmetingen zijn ruimer, dus zowel in als om het huis heb je net wat meer privacy. Tijdens je weekendje weg in Nederland in een huisje kun je, ook wanneer je met je gezin bent, een momentje voor jezelf nemen in het huisje.
  • Lakeside watervilla’s: wanneer je met een groter gezelschap een weekendje weg wil in Nederland in een huisje, zijn deze villa’s perfect voor je. Deze zijn beschikbaar voor 12 en 14 personen, waarbij er genoeg slaapkamers en badkamers zijn en de gemeenschappelijke ruimtes zeer ruim van omzet zijn. Het mooiste aan deze villa’s is natuurlijk het uitzicht: je kijkt uit over het mooie meer waar het vakantiepark aan gelegen is.
outlineslogo.png
SRG_03_92186.jpg

Boek je weekendje weg in Nederland in een huisje

Ben je enthousiast geworden over de verschillende huisjes op Vakantiepark de Schatberg? Ontdek dan nu al onze bungalows of boek direct je weekendje weg in Nederland in een huisje. Wanneer je nog vragen hebt over een van onze huisjes, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail (info@schatberg.nl) of telefoon (+31 (0)77 467 7777).

4B1.jpg

"Heerlijk weekendje weg in Nederland"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden