Groeps-3.jpg

Weekend weg 10 personen

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
shuttle
shuttle
Logo outlines.png
bird

Een weekend weg voor 10 personen op De Schatberg

Mag jij het volgende weekend weg organiseren voor je familie of vriendengroep van 10 personen of meer? Op De Schatberg hebben we verschillende mogelijkheden voor groepen van 10 personen of meer. Wat dacht je van onze watervilla’s met uitzicht over het zwemmeer van 10 tot 14 personen of het Lakeside groepshotel voor gezelschappen van 16 t/m 32 personen, ook gelegen aan het zwemmeer en naast het buitenzwembad.

Faciliteiten tijdens je weekend weg met 10 personen

Op De Schatberg vind je verschillende faciliteiten die gebruikt kunnen worden door grote groepen van 10 personen of meer. Neem met z’n allen een duik in het zwemmeer of doe een wedstrijd van de waterglijbaan. Zijn jullie op zoek naar wat meer actie? Wellicht is dan het klimpark van KlimKong of de paintball area van Adventure Paradise wel iets voor jullie. Voor families is het ook erg leuk om te gaan minigolven.

Speelplaats

Uitjes in de omgeving voor 10 personen of meer

Willen jullie vanuit de camping een dagje weg met z’n allen? Er liggen genoeg leuke uitjes in de omgeving, waar jullie je met 10 personen of meer goed kunnen vermaken. Wat dachten jullie van Attractiepark Toverland of slechts drie kilometer van het park of een Wipe-out parcours bij Limburgs uitje, op loopafstand van ons vakantiepark. Voor families is het Toon Kortooms park heel leuk om te bezoeken.

Boek nu De Schatberg voor het leukste weekendje weg met 10 personen of meer

Wil jij binnenkort genieten van jullie weekendje weg op De Schatberg? Boek dan nu eenvoudig jullie verblijf via Landal Greenparcs. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er allemaal te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg