SRG_01_193338.jpg

Vakantiehuisje in Limburg voor 2 personen

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
handdoek
handdoek
Logo outlines.png
bird

Vakantiehuisje in Limburg voor 2 personen

Even heerlijk weg met twee personen in een vakantiehuisje in Limburg, dan is vakantiepark De Schatberg wellicht interessant voor jullie. Hier vind je allerlei vakantiehuisjes en kampeerplaatsen voor kleine- en grote gezelschappen. Kies of je een weekendje, midweek of meerdere weken op vakantie wil en boek de stacaravan of bungalow die het best bij jullie wensen past. Zelfs als je liever kampeert is er een plekje voor jullie op dit natuurrijke vakantiepark.

Vakantiehuisjes voor twee personen

Voor iedereen die met twee personen of meer wil verblijven in een vakantiehuisje op De Schatberg in Noord-Limburg zijn er bungalows en stacarvans. Wat dachten jullie van een ruime 4-persoonsbungalow van alle gemakken voorzien van Landal, waar je ook met twee personen in mag verblijven of een van onze 4-persoonschalets, bijvoorbeeld de Glaassniejer of Inketske?

Activiteiten om samen te doen

Tijdens jullie gezellige weekendje weg, willen jullie natuurlijk van alles met z’n tweeën gaan doen. Stap op de fiets of ontdek te voet de natuurrijke omgeving van ons park. De Schatberg ligt in de buurt van Nationaal Park de Groote Peel. Dit natuurgebied ligt in Limburg en deels in Noord-Brabant. Zin in meer actie: probeer dan onze waterskibaan van Seven-Twenty Camble Park of maak een uitstapje naar attractiepark Toverland.

Naast vakantiepark De Schatberg ligt het Fun & Entertainment Center (FEC) Sevenum. Ook hier kun je genoeg activiteiten voor twee personen vinden. Wat dachten jullie van een potje bowlen of uit eten bij ABC Restaurant Sevenum. Wist je dat ze hier 12 verschillende keukens hebben. Je raakt niet uitgekeken.

Uiteten met z’n tweeën

Als jullie na een dagje weg met z’n tweeën trek hebben gekregen, hebben wij verschillende horeca gelegenheden, om heerlijk te lunchen, loungen met borrelhapjes of te dineren met uitzicht op het water. Zelfs een romantisch diner voor twee behoort tot de mogelijkheden.

Boek jouw vakantiehuisje in Limburg met 2 personen

Wil jij binnenkort genieten van jouw vakantie met twee personen in Limburg? Boek dan nu eenvoudig jouw verblijf op onze website. Bekijk alle faciliteiten en ontdek wat er allemaal te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden