_Q5A6776.jpg

Vakantiehuisje Limburg met hond

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Vakantiehuisje Limburg met hond

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Limburg met jullie hond? Bij vakantiepark De Schatberg mag je maximaal twee honden per accommodatie meenemen. Jouw trouwe viervoeter hoeft niet thuis te blijven, maar kan lekker met je mee. In de buurt zijn er voldoende mooie gebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Jouw hond hoeft dus zeker niet de hele vakantie stil te zitten. Wel willen wij het graag van de tevoren weten wanneer je een hond meeneemt, vermeld dit alsjeblieft tijdens het reserveren.  

_Q5A7406.jpg

Onze vakantiehuisjes

Heb je zelf geen kampeermiddel ter beschikking? Bij ons is dat geen probleem. Wij beschikken over een groot aanbod vakantiehuisjes die voorzien van alle gemakken, van basic tot pure luxe. 

Je kunt kiezen voor een chalet waarbij de charme van het kamperen gecombineerd wordt met net dat extra beetje luxe, maar ook voor een van onze luxe watervilla’s met prachtig uitzicht. Onze huisjes zijn beschikbaar voor 4 tot 15 personen, voor iedere groep is er dus een geschikt vakantiehuisje beschikbaar. Ook beschikken Wij hebben over speciale kinderbungalows en ook voor mindervaliden hebben we verschillende mogelijkheden. Kortom: voor iedereen hebben wij een geschikt vakantiehuisje in Limburg beschikbaar. En je hond mag ook gewoon mee, er hoeft niemand thuis achter te blijven.

outlineslogo.png
CHALET+_BUITENAANZICHT_NAAST_ELKAAR_GRAS_TERRAS_2017.JPG

Vakantiehuisje Limburg met hond boeken

Wacht niet langer en boek nu jouw vakantiehuisje in Limburg met hond! Kies uit een van onze accommodaties en kom genieten van een onvergetelijke vakantie. Kijk zeker nog even rond op onze website, er is nog veel meer informatie te vinden. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via +3177 467 7777 of info@schatberg.nl. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte accommodatie voor je hond. Wij hopen je binnenkort graag te verwelkomen.

_Q5A7011.jpg

"Ultieme beleving met je trouwe viervoeter"

De Schatberg
De Schatberg