_Q5A9505.jpg

Sfeervolle camping voor oudere jeugd

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Sfeervolle camping voor oudere jeugd

Ben je op zoek naar een sfeervolle camping voor oudere jeugd? Kom dan gezellig kamperen bij De Schatberg in Sevenum. Dit vakantiepark is gelegen in het mooie Noord-Limburg. Het is de perfecte plaats om met het hele gezin te genieten van een ultieme vakantie. Zo is er voor jong en oud meer dan genoeg te beleven.

Tieners en (jong) volwassen kunnen tijdens hun vakantie bijvoorbeeld genieten van het zwembad met whirpool, de bowlingsbaan, paintballen, waterskiën, wakeboarden en nog veel meer… Ben je benieuwd?

_DSC5509.jpg

Wat heeft onze sfeervolle camping nog meer te bieden voor oudere jeugd?

Naast alle faciliteiten en activiteiten die ons vakantiepark te bieden heeft, is er ook veel in de (directe) omgeving te beleven. Zo geniet je bij minder mooi weer van een gezellig dagje uit bij FEC Sevenum. Dit multifunctionele pand is een plek waar jong en oud ieder op hun eigen manier kunnen genieten van een leuke experience.

 Zo spelen kinderen tot ongeveer tien jaar in de unieke binnenspeeltuin Mattel Play! Voor de iets oudere kinderen vanaf acht jaar (en ouder) is er The Portal Action House en The Portal Lasergame. De stoere lasergamehal is ook geschikt voor volwassenen die zich nog kind voelen en van actie houden.

 Tussendoor geniet je van een lekker drankje en een borrelhapje bij FEC Bar & Balls. Dit is de sportbar van Sevenum! Om de dag helemaal voldaan af te sluiten kun je met het gehele gezin een avondje all-inclusive eten en drinken bij het ABC-restaurant.

FEC Sevenum is direct gelegen aan de ingang van het vakantiepark.

outlineslogo.png
SAFARITENT_SERENGETI_De_Schatberg_300dpi.JPG

Luxe accommodaties op onze sfeervolle camping voor oudere jeugd

Geniet je van een kampeervakantie, maar wil je jouw puberende kids ook wat meer luxe en comfort bieden? Op onze sfeervolle camping hebben wij diverse accommodaties die zorgen voor een luxe en unieke kampeerbeleving. Zo hebben wij een aantal volledig ingerichte safaritenten, lodges en chalets. Een vakantie in deze accommodaties zorgt voor het echte kampeergevoel, maar wel met de luxe die je thuis gewend bent. 

Deze royale accommodaties met onder andere eigen sanitair liggen verdeeld over de camping en hebben iedere hun unieke plek. Zo vindt je onze accommodaties centraal bij alle faciliteiten of geniet je juist van wat meer rust met uitzicht op ons natuurbad met zandstrand.

_Q5A7365.jpg

"Zo is er voor jong en oud meer dan genoeg te beleven"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden