SRG_01_25817.jpg

Overnachten Sevenum

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Overnachten Sevenum

Vakantiepark de Schatberg is de perfecte accommodatie om te overnachten in Sevenum. Het vakantiepark beschikt over verschillende soorten accommodaties die perfect zijn voor een overnachting. Daarnaast is er voor jou en je gezin in en rondom het vakantiepark ontzettend veel te doen. Wil je graag bij ons komen overnachten in Sevenum? Boek dan snel je verblijf!

Overnachten bij De Schatberg Sevenum

Vakantiepark De Schatberg is een zeer goede optie om te overnachten in Sevenum. Je kunt eenvoudig kiezen tussen een van onze accommodaties om in te overnachten. Het is dus zeker niet altijd nodig om je eigen kampeermiddelen mee te nemen. Dit zijn de verschillende accommodaties die wij aanbieden om te overnachten in Sevenum:

  • Bungalow: De Schatberg heeft luxe bungalows voor verschillende aantallen personen, zodat je met je hele gezelschap in één bungalow kunt overnachten in Sevenum. De bungalows zijn lekker ruim van opzet, waardoor je prima je privacy kunt behouden, maar toch gezellige momenten kunt beleven met de hele familie of vriendengroep.
  • Groepshotel: wanneer je een accommodatie zoekt om te overnachten in Sevenum met een groep vanaf twintig personen, is het groepshotel bij Vakantiepark De Schatberg zeer geschikt. Hier bevinden zich een aantal luxe hotelkamers met eigen badkamer. Daarnaast gelden er grote kortingen wanneer je met een grote groep komt.
  • Chalet: wanneer je wil overnachten in Sevenum en toch het gevoel van kamperen wilt behouden, dan zijn onze chalets perfect voor je. Ze zijn compact van opzet, maar hebben net dat extra beetje luxe om je overnachting in Sevenum plezierig te maken. Daarnaast staan al onze chalets dicht bij het centrumgebouw van de camping, zodat je nooit ver hoeft te lopen.
  • Lodge: de lodges op ons vakantiepark zijn geschikt voor vier personen. Je ervaart het unieke kampeergevoel, maar beschikt toch over alle faciliteiten die je nodig hebt. Alle lodges beschikken onder andere over een badkamer, comfortabele zithoek en volledig ingerichte keuken.

Kom overnachten in Sevenum bij De Schatberg

Ben je enthousiast over onze verschillende accommodaties en wil je graag komen overnachten in Sevenum bij De Schatberg? Boek dan direct een van onze bungalows, chalets of lodges.

Heb je toch nog vragen over je boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@schatberg.nl) of telefoon (+31 (0)77 467 7777), wij helpen je graag!

"Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden