bollo-9-2.jpg

Bollo de Beer

Maak kennis met

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
bollo-4-2.jpg
outlineslogo.png

Wie kent hem niet?!

Met zijn huisje op het park komt hij geregeld langs, want Bollo komt graag handjes en knuffels uitdelen. Loopt hij niet op het park rond? Dan kun je zelf gaan kijken bij Bollo zijn huisje. Vergeet niet om jouw mooie tekeningen en lieve brieven mee te nemen en in zijn brievenbus te doen. Bollo bekijkt en leest alles wat er naar hem gestuurd wordt. Vergeet niet jouw adres bij je inzending te schrijven! Misschien stuurt Bollo wel iets terug! 

_DSC2369-2.jpg

Activiteiten met Bollo de Beer

Bollo vindt het ook heel leuk om samen met jullie aan activiteiten mee te doen. Het animatieprogramma staat vol met activiteiten waar Bollo aan meedoet, bijvoorbeeld samen naar voorleesverhalen luisteren, dansen met de minidisco en samen knutselen en kleuren. Krijg je geen genoeg van de leuke Bollo liedjes? Via Spotify dans je ook thuis op jouw favoriet Bollo muziek.

Niet getreurd als je Bollo zijn bezoek hebt gemist want met de gratis “Bollo” app ga je met Bollo op ontdekkingsreis aan de hand van leuke verhaaltjes, spelletjes en bekijk je de afleveringen van het Tv-programma ‘De avonturen van Bollo’.

> Download de “Bollo” app in de AppStore of via GooglePlay.

De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen