162-_MG_8853.jpg

Kindvriendelijke 5-sterren camping Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
Onderwater zwemmen

5 Sterren camping Nederland kindvriendelijk

Een kindvriendelijke 5-sterren camping in Nederland: dat is een perfecte omschrijving van camping De Schatberg! Gelegen in het prachtige Noord-Limburg, direct aan de snelweg is De Schatberg voor zowel Nederlanders als Duitsers goed bereikbaar. Op ons park is er genoeg te beleven voor het hele gezin en beleven zowel ouders als kinderen een onvergetelijke vakantie. Het park is kindvriendelijk ingericht, kinderen zullen zich hier geen moment vergeten. Voor jong én oud, voor iedereen is er genoeg te beleven. Kortom: De Schatberg is bij uitstek een kindvriendelijke 5-sterren camping in Nederland.

Kindvriendelijke faciliteiten

Tieners en (jong) volwassen kunnen tijdens hun vakantie bijvoorbeeld genieten van het zwembad met whirpool, de bowlingsbaan, paintballen, waterskiën, wakeboarden en nog veel meer… Ben je benieuwd? Ontdek wat er nog meer te doen is

Naast alle faciliteiten op ons park is er nog meer dan genoeg te beleven in de omgeving. Mocht het weer een keer wat minder zijn, dan kunnen de kinderen zich evengoed goed vermaken in het overdekte FEC Sevenum. In dit pand zijn er verschillende ruimtes waar jong én oud kunnen genieten van een leuke dag.

Voor kinderen tot ongeveer tien jaar is er de unieke binnenspeeltuin Mattel Play! Voor de iets oudere kinderen vanaf acht jaar is er The Portal Action House en The Portal Lasergame. In deze lasergame hal kunnen zelfs volwassene zich nog vermaken. Om de dag af te sluiten kan er gegeten worden bij het ABC Restaurant. Geniet van een all-inclusieve buffet van verschillende keukens, zoals Italiaans, Chinees, Amerikaans en nog véél meer!

outlineslogo.png
_Q5A8260-bewerkt.jpg

Boek nu jullie kindvriendelijke 5-sterren camping in Nederland

Hebben jullie ook al zo’n zin een deze vakantie? Boek dan nu eenvoudig online een kampeerplaats of accommodatie. Mochten je graag meer weten over De Schatberg? Kijk dan vooral even rond op onze website of neem contact met ons op. Dit kan via +3177 467 7777 óf info@schatberg.nl.

156-_MG_8669.jpg

"Een beleving voor jong en oud"

De Schatberg
De Schatberg