5 sterren camping nederland.jpg

5 sterren camping Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Onderwater zwemmen

5 Sterren camping Nederland

Een kindvriendelijke 5 sterren camping in Nederland: dat is een perfecte omschrijving van camping De Schatberg! Gelegen in het prachtige Noord-Limburg, direct aan snelweg A67 is De Schatberg voor zowel Nederlanders als Duitsers en Belgen goed bereikbaar. Op ons park is er genoeg te beleven voor het hele gezin en beleven zowel ouders als kinderen een onvergetelijke vakantie. Het park is kindvriendelijk ingericht. Kinderen zullen zich met alle speelmogelijkheden hier geen moment vervelen. Voor jong én oud, voor iedereen is er genoeg te beleven. Kortom: De Schatberg is bij uitstek een kindvriendelijke 5-sterren camping in Nederland.

Ontdek alle binnen- en buitenactiviteiten

Tieners en (jong) volwassen kunnen tijdens hun vakantie bijvoorbeeld genieten van bijvoorbeeld het zwembad met whirpool, paintballen, waterskiën, wakeboarden en nog veel meer… Ben je benieuwd? Ontdek hier wat er nog meer te doen is.

Naast alle faciliteiten op ons park is er nog meer dan genoeg te beleven in de omgeving. We hebben op onze uitjes pagina activiteiten voor gezinnen, tieners én uitstapjes voor met z'n tweeën gesorteerd. Mocht het weer een keer wat minder zijn, dan kan iedereen zich evengoed goed vermaken in het overdekte FEC Sevenum. In dit pand worden verschillende activiteiten aangeboden, waar jong én oud kunnen genieten van een leuke dag. Om de dag af te sluiten, kan er gegeten worden bij het ABC Restaurant. Geniet van een all-inclusieve buffet van verschillende keukens, zoals Italiaans, Chinees, Amerikaans en nog véél meer!

outlineslogo.png
_Q5A8260-bewerkt.jpg

Boek nu jullie vakantie op onze 5 sterren camping in Nederland

Hebben jullie ook al zo’n zin een deze vakantie? Boek dan nu eenvoudig online een kampeerplaats of accommodatie. Mochten je graag meer weten over De Schatberg? Kijk dan vooral even rond op onze website of neem contact met ons op. Dit kan via +3177 467 7777 óf info@schatberg.nl.

156-_MG_8669.jpg

"Een beleving voor jong en oud"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden