_Q5A6051.jpg

Kindervakantie Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
strike
150-_MG_8577.jpg
strike
Logo outlines.png
bird

Kindervakantie Nederland

Ben je op zoek naar de leukste kindervakantie in Nederland? Dan moet je bij vakantiepark De Schatberg zijn. Deze kindvriendelijke camping beschikt over diverse kampeerplekken met speeltuinen in de buurt of zelfs op het veld. Ook vind je hier diverse luxe accommodaties en 4- tot 8-persoons bungalows. Zowel de kampeerplekken als de accommodaties liggen dicht bij het Sport- en speelpark, dus terwijl jij de BBQ voorbereidt, vermaken de kinderen zich met leeftijdsgenoten op onze camping speciaal gericht op kinderen.

Kamperen met kinderen tijdens een vakantie in Nederland

Kom je gezellig met de kinderen kamperen? Op De Schatberg heb je autovrije- en niet autovrije kampeerplaatsen. Beiden beschikken over een speeltuin, waardoor de kinderen zich zowel in het sport- en speelpark, maar ook gewoon in de buurt van de tent of caravan kunnen vermaken. Is het buiten warm, dan gaan jullie met z’n allen zwemmen. Met een keuze uit een strandbad met ligweide, een binnen- en buitenzwembad met glijbanen kun je zowel bij goed weer als minder goed weer alle kanten uit.

MTB
_Q5A8520-bewerkt.jpg

Huur je liever iets tijdens je vakantie met kids in Nederland?

Ook als je liever in een accommodatie verblijft met je kinderen, ben je bij De Schatberg aan het juiste adres. Met aanbieders zoals Roan Campingvakanties, Landal Greenparcs, JDL Camping & Holidays en Eurocamp is er altijd een stacarvan, bungalow, glampingtent of chalet die bij jullie past. Het handige van een accommodatie met kinderen is dat alles al voor je klaar ligt als je aankomt. Zo kunnen jullie meteen met jullie kinderen gaan genieten van onze kindvriendelijke camping in Nederland.

Boek nu de vakantie met kinderen die ze niet snel meer vergeten

Hebben jullie binnenkort vakantie en willen jullie graag met de kinderen op vakantie in Nederland. Reserveer dan snel je plek of accommodatie bij De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er allemaal te doen is voor kids op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden