_Q5A6051.jpg

Kindercamping & tienercamping

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Kindercamping & tienercamping

Heb jij een gezin met kinderen van verschillende leeftijden? Wil jij nog één laatste onvergetelijke vakantie beleven met jouw tieners? Dan is De Schatberg de ideale plek voor jou. Als gezellige kinder- en tienercamping hoeft niemand zich tijdens de vakantie te vervelen. Er worden ontzettend veel leuke activiteiten georganiseerd. De allerkleinsten gaan langs bij de Tommie & Lila Club, terwijl de tieners nieuwe vrienden maken bij TED.

bird

Kindercamping & tienercamping

De allerkleinste bezoekers van De Schatberg ontmoeten Tommie Tomaat en Lila Lavendel bij de Tommie en Lila Club. Zij gaan graag met jouw kinderen knutselen, spelletjes spelen en sportieve dingen doen! Of gaan jouw kinderen toch liever dansen in de minidisco? Ook dat kan! Tommie en Lila zijn van alle markten thuis. Bollo de Beer komt ook graag langs vanaf zijn eigen huisje op onze kindercamping. Jouw kinderen kunnen ook hun mooiste tekeningen en liefste brieven in de brievenbus doen bij Bollo. Misschien stuurt hij wel iets terug!

TIENERS_JEUGD_STRAND_NATUURBAD_CHILLEN_TED_GROEN_CMYK.jpg

Together, Enjoy, Discover (TED)

Jouw tieners gaan zich ook niet vervelen tijdens een vakantie op onze tienercamping. Bij TED ontmoeten zij leeftijdsgenoten en maken zij misschien wel vrienden voor het leven. Het TED-team zorgt ervoor dat de tieners achter hun digitale schermpjes vandaan komen en onvergetelijke momenten beleven met leeftijdsgenoten tijdens hun vakantie. Dit doen zij door activiteiten te organiseren op het gebied van sport en spel, maar ook ontspanning! Ze organiseren sporttoernooien, kampvuren en andere gezellige samenkomsten.

BBB training.jpeg
bird

D-JOY

Terwijl jouw kinderen zich vermaken bij de Tommie en Lila Club of TED, is er ook genoeg te doen voor de ouders. Bij D-JOY organiseert een enthousiast team bootcamps en lessen aqua gym, zodat jij ook op vakantie in vorm kunt blijven. Ook staan er regelmatig gezellige bingoavonden op het programma, waar jij samen met je gezin aan kunt deelnemen en waar natuurlijk geweldige prijzen te winnen zijn!

 

SRG_05_151704.jpg

Reserveer jouw verblijf

Ben je enthousiast over de diverse activiteiten die worden georganiseerd voor jou en je kinderen op De Schatberg? Boek dan direct jouw verblijf op onze kinder- en tienercamping en creëer onvergetelijke herinneringen met je hele gezin. Misschien maken jouw kinderen wel vrienden voor het leven! Heb je een vraag over jouw boeking? Neem dan gerust contact op met onze online receptie!

_Q5A5603.jpg

"Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin"

Laat je inspireren

De Schatberg
De Schatberg