Binnenbad met glijbaan

Kindercamping met binnenzwembad

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Stroomversnelling

Kindercamping met binnenzwembad

Ben je op zoek naar een kindercamping met binnenzwembad? Dan ben je bij De Schatberg aan het juiste adres. Ons park is bij uitstek geschikt voor (jonge) kinderen en tieners. Wij hebben er alles aan gedaan om onze camping van zoveel mogelijk faciliteiten voor kinderen te voorzien, zodat de kinderen zich nooit hoeven te vervelen. Hier horen uiteraard ook zwembaden bij. Wij beschikken over zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad, met daaromheen meer dan voldoende liggelegenheid.

Binnen- en buitenzwembad

In ons binnen- en buitenzwembad kunnen de kinderen zich urenlang vermaken. Ons binnenzwembad is een verwarmd bad, met daarbij een glijbaan en een peuterbad. Ideaal dus als het weer wat minder is. Het buitenzwembad is niet verwarmd en biedt op de warme dagen heerlijke verkoeling tegen de brandende zon. Ook bij dit buitenzwembad is er een glijbaan. Tevens kunnen de kinderen zich vermaken in de naastgelegen waterspeeltuin, waar de ouders dichtbij kunnen liggen. Hierdoor verlies je de kinderen nooit uit het oog.

Faciliteiten op onze kindercamping

Camping De Schatberg is een échte kindercamping en beschikt over een binnenzwembad. Naast onze zwembaden hebben wij nog veel meer faciliteiten voor kinderen. Zo is er een voetbalveld, sport- en speelpark, klimboot, visvijver, zandstrand, zwemmeer en zijn er meerdere speeltoestellen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te paintballen, waterskiën en te bowlen

Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn dan zijn er nog meer dan voldoende mogelijkheden om bij FEC Sevenum enkele activiteiten te ondernemen, denk hierbij aan lasergamen en onbeperkt eten bij het ABC restaurant. Daarnaast vind je bij FEC Sevenum de interactieve binnenspeeltuin Mattel Play! In deze interactieve binnenspeeltuin geniet je van kostbare tijd met je kinderen. Bij Mattel Play staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in verschillende beleveniswerelden die geheel in het thema staan van populaire televisie karakters. Dans in een tutu als Angelina Ballerina™, blus een brand samen met Brandweerman Sam™ of bouw een huis met Bob de Bouwer™. Op onze kindercamping met binnenzwembad is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud!

outlineslogo.png
156-_MG_8669.jpg

Kindercamping met binnenzwembad boeken

Wacht niet langer en boek direct je plekje op onze kindercamping met binnenzwembad. Kies uit een kampeerplaats (met of zonder privé sanitair) of een van onze accommodaties. Deze zijn beide eenvoudig te boeken via onze website. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via +3177 467 7777 of info@schatberg.nl. Wij hopen je graag te verwelkomen.

Onderwater zwemmen

"Urenlang zwemplezier voor jong en oud"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden