_Q5A7021.jpg

Hondvriendelijke camping Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
_Q5A6846.jpg

Hondvriendelijke camping Nederland

De Schatberg is een hondvriendelijke camping in Nederland. Zo beschikken wij over voldoende hondentoiletten op het terrein, zodat het park mooi schoon blijft en jij toch je hond goed uit kunt laten. Ook bij warm weer hebben wij goed aan jouw trouwe viervoeter gedacht. Wij hebben namelijk een stuk van de vijver speciaal gereserveerd als hondenzwemvijver. Bij deze vijver is ook een hondentrimparcours waar de honden zich lekker mogen uitleven en los mogen lopen.

Er zijn een aantal van de kampeerplaatsen en bungalows geselecteerd waar het is toegestaan om honden mee te nemen. Per kampeerplaats of bungalow mogen er maximaal twee honden meegenomen worden.

Een Nederlandse camping voor jong en oud

Natuurlijk moet niet alleen de hond een leuke vakantie hebben, maar ook de rest van het gezin. Gelukkig wordt er bij De Schatberg aan iedereen gedacht. Voor de kinderen is er genoeg te doen en wordt er voor voldoende animatie gezorgd. Zo kunnen kinderen knutselen, zijn er speurtochten en worden er diverse sportactiviteiten georganiseerd. 

Naast De Schatberg ligt FEC Sevenum. Hier kunnen kinderen spelen met hun favoriete speelhelden bij Mattel Play!, de gaafste stunts neerzetten in The Portal Action House of kun je met de hele familie gaan lasergamen.

Eropuit met de hond

Onze camping ligt in het prachtige Noord-Limburg. In de omgeving van de camping kun je dan ook prachtige wandelingen maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Park de Groote Peel. Dit is een prachtig park waarin de rijke historie van de omgeving te bewonderen is. Daarnaast kun je in dit park een grote hoeveelheid vogels, vlinders, libellen en sprinkhanen spotten. Samen met je hond kun je hier uren doorbrengen.

outlineslogo.png
_Q5A7120.jpg

Een vakantie boeken met de hond

Honden zijn zeker welkom bij De Schatberg. Let tijdens het boeken goed op of jouw hond toegestaan is bij de kampeerplaats of verhuuraccommodatie naar jouw keuze. Vervolgens kun je eenvoudig online boeken. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

_Q5A6776.jpg

"Een vakantiebeleving met je trouwe viervoeter"

De Schatberg
De Schatberg