SRG_01_193338.jpg

Het laatste corona nieuws

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
SRG_01_193338.jpg
outlineslogo.png

25-01-2022

Alle faciliteiten gaan weer open

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 25 januari mogen wij melden dat alle horecagelegenheden weer open gaan vanaf woensdag 26 januari. Dit betekent dat alle faciliteiten op De Schatberg weer geopend zijn. Het is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Daarnaast is een geldige QR-code bij het zwembad en bij onze horecagelegenheden, met uitzondering voor het afhalen bij Het Snackpunt, verplicht. Verblijfsgasten kunnen, op vertoon van een geldige QR-code, bij de receptie een polsbandje ophalen, zodat ze daarna niet meer overal hun QR-code hoeven te laten zien. Aangezien er nog een aantal beperkingen van kracht zijn, sommen we hieronder voor je op wat de mogelijkheden zijn qua eten & drinken en (animatie) activiteiten. 

Veel gestelde vragen

Leuk om te doen:

bird

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen