SRG_03_92188.jpg

Camping open in de winter Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Glijen in het binnenbad

Camping open in de winter Nederland

Ben jij op zoek naar een camping in Nederland die geopend is in de winter? Dan ben je bij De Schatberg aan het goede adres. Onze camping is namelijk het hele jaar door geopend.

Een groot deel van onze faciliteiten zijn ook gewoon geopend in de winter. Zo hebben wij een mooi binnenzwembad, een bowlingbaan, squash, disco en vele andere leuke binnen activiteiten. Ook de animatie heeft genoeg slecht-weer activiteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen!

Kamperen of een accommodatie in de winter

Natuurlijk kun je gewoon komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper in de winter bij de Schatberg. Voor de mensen die dit toch iets te koud vinden in de winter, bieden wij ook diverse bungalows, chalets en lodges aan. Deze zijn voor alle gemakken voorzien. Veel van onze bungalows kijken uit op het water, waardoor je ook nog een heel mooi uitzicht hebt.

Fun & Entertainment Center

Naast camping De Schatberg ligt Fun & Entertainment Center (FEC) Sevenum. Deze is ook gewoon het hele jaar door geopend en zeker de moeite waard! Binnen FEC Sevenum zijn verschillende concepten te vinden, waardoor er voor jong én oud meer dan genoeg te beleven valt. 

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Kinderen kunnen hier spelen met hun favoriete TV-helden! Ben samen met je kind creatief en bouw samen met Bob de Bouwer™, of maak een pirouette als Angelina Ballerina™. Deze en meer TV-helden zorgen voor een onvergetelijke dag. 

The Portal action house is een fysieke gamewereld. In drie uitdagende levens word je aangemoedigd om verschillende uitdagingen aan te gaan, zoals een freerunbaan, tal van trampolines en pumptrack.

Maak de dag helemaal compleet en daag de hele familie uit voor een potje lasergamen bij Portal Lasergame. Voor, na of tijdens deze activiteiten kan er genoten worden van een hapje en een drankje bij FEC Bar en Balls. Nog geen zin om naar huis te gaan? Sluit de dag dan af bij ons ABC Restaurant. In dit restaurant hebben we maar liefst elf verschillende keukens samengebracht in één restaurant. Of je nu zin hebt in pasta, Chinees, vis, Mexicaans of gewoon lekkere soep. We hebben het allemaal!

4B1.jpg

"Genieten van een heerlijke winterbeleving op ons vakantiepark"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden