Toverland overnachten.jpg

Toverland overnachten

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Overnachten dicht bij Toverland

Zijn jouw kinderen (en jij) helemaal fan van pretparken? En zou je graag Attractiepark Toverland eens bezoeken? Reserveer dan een verblijf bij De Schatberg, een camping dicht bij Toverland. Zo beleef je Toverland met overnachting. Vanaf De Schatberg sta je binnen tien minuten voor de ingang van dit geweldige attractiepark. Maar niet alleen Toverland ligt dicht bij deze camping en vakantiepark, ook FEC Sevenum ligt om de hoek. Dit is een van de meest unieke binnenspeeltuinen van Nederland en biedt activiteiten aan voor zowel jonge kinderen als tieners. Ben je met kinderen van verschillende leeftijden op vakantie bij De Schatberg? Dan zal niemand zich vervelen! Daarnaast heeft De Schatberg een enthousiast animatieteam, dat ervoor zorgt dat de vakantie van jou en je kinderen écht onvergetelijk wordt.

Themapark Toverland in Sevenum

Droom jij er al een tijdje van om naar het leukste en grootste themapark van Nederland te gaan? Als je komt overnachten op camping De Schatberg, dicht bij Attractiepark Toverland, ben je maar 10 minuten verwijderd van Toverland en kun jij dus je droom gemakkelijk verwezenlijken. In dit themapark vind je attracties voor kids én volwassenen van alle leeftijden: van kleine kindertreintjes tot spannende achtbanen en verbazingwekkende optredens. Je vind in dit magische attractiepark verschillende themawerelden en bij iedere wereld wordt je weer verrast door andere thema onderdelen. Ithaka is de wereld voor avonturiers. Hier ind je een groot schommelschip en een houten rollercoaster. Voor jongere kinderen is er het magische Land van Toos. Ga op ontdekkingstocht en glij van hoge glijbanen af of ga in een van kleinste achtbanen van het pretpark, speciaal voor jonge kinderen. Een must do in Toverland is absoluut FÄ“nix, een sensationele wingcoaster. Deze attractie wil je niet missen tijdens je bezoek. 

T&L 1.jpg

Entertainment van ons animatieteam op De Schatberg

Hebben jullie Toverland al bezocht en nog wat dagen over op camping De Schatberg? Dat komt goed uit want niemand hoeft zich hier te vervelen. Ons recreatiepark dicht bij Toverland heeft ontzettend veel faciliteiten voor jou en je gezin. Ons animatie en entertainment team organiseert jaar rond, tijdens vakanties, feestdagen en weekenden activiteiten. Laat je verbazen door wat er allemaal te doen is voor je kinderen! Zorgen dat jij kunt genieten en plezier hebt, dat vinden we op De Schatberg heel belangrijk. Ons entertainment team heeft een uitgebreid programma per leeftijdscategorie. Houden je kinderen van knutselen en dansen, dan is onze Tommie en Lila Club iets voor ze. Zijn het al pubers? Dan zijn onze activiteiten speciaal voor tieners van 10 tot 18 jaar ideaal! Denk hierbij aan sport- en spel activiteiten, leuke zwemmiddagen met spellen in het water of gezellige avonden rond het kampvuur. Voor oudere kinderen vanaf 18 jaar heeft De Schatberg aparte activiteiten. Wat dacht je van een avondje uit in de disco? Of zijn de kinderen al groot en wil je zelf ook iets leuks doen, sluit dan aan bij bijvoorbeeld de kienavonden. 

Avalon.jpg

Boek nu een camping in de buurt van Toverland

Als jij graag Toverland eens wilt bezoeken en dit wilt combineren met een gezellige overnachting, dan is Camping De Schatberg echt perfect voor jou en je gezin. Attractiepark Toverland ligt niet alleen ontzettend dichtbij, er zijn daarnaast ook nog eens ontzettend veel andere mogelijkheden om te ondernemen. Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct je verblijf bij De Schatberg en beleef een onvergetelijke vakantie.

Volleybal.jpg

"Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin"

Laat je inspireren

De Schatberg
De Schatberg