Avalon_groot.jpg

Kom overnachten dicht bij Toverland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Overnachten bij Toverland

Zijn jouw kinderen (en jij) helemaal fan van pretparken? En zou je graag Attractiepark Toverland eens bezoeken? Reserveer dan een verblijf bij De Schatberg, een vakantiepark dicht bij Toverland. Vanaf De Schatberg sta je binnen tien minuten voor de ingang van dit geweldige attractiepark. Maar niet alleen Toverland ligt dicht bij deze camping en vakantiepark, ook FEC Sevenum ligt om de hoek. Dit is een van de meest unieke binnenspeeltuinen van Nederland en biedt activiteiten aan voor zowel jonge kinderen als tieners. Ben je met kinderen van verschillende leeftijden op vakantie bij De Schatberg? Dan zal niemand zich vervelen! Daarnaast heeft De Schatberg een enthousiast animatieteam, dat ervoor zorgt dat de vakantie van jou en je kinderen écht onvergetelijk wordt.

Attractiepark Toverland in Sevenum

Een van de grootste en leukste themaparken in Nederland is ongetwijfeld Attractiepark Toverland. Je vindt hier attracties voor kinderen én volwassenen van alle leeftijden: van gezellige kindertreintjes tot spannende rollercoasters en spetterende shows. Attractiepark Toverland is een magisch park met diverse themawerelden, die elk hun eigen fantastische elementen hebben. In Ithaka vind je een wereld voor de echte avonturiers met karakteristieke attracties, zoals een houten achtbaan en schommelschip. De kleinere kinderen ontdekken het wonderlijke Land van Toos, terwijl ze glijden van hoge glijbanen of een rondje maken in de spannende kinderachtbaan. De echte topper van Attractiepark Toverland is de sensationele wingcoaster FÄ“nix. Maak hier zeker een ritje in tijdens je bezoek!

T&L 1.jpg

De animatie en het entertainment op De Schatberg

Vakantiepark De Schatberg is niet alleen maar leuk wanneer je Attractiepark Toverland wilt bezoeken. Onze camping bij Toverland heeft ontzettend veel mogelijkheden voor jou en je gezin. Neem bijvoorbeeld alle animatie en entertainment dat tijdens je vakantie wordt verzorgd. Je zult je verbazen wat er allemaal te doen is voor je kinderen! Genieten en plezier maken staat bij De Schatberg centraal tijdens jouw verblijf. Het animatie- en entertainmentteam biedt het hele jaar door een uitgebreid programma aan per leeftijdscategorie. De allerjongsten gaan naar de Tommie en Lila Club, waar knutselen erg populair is én waar veel wordt gedanst. Kinderen van iets oudere leeftijd gaan naar TED (Together, Enjoy & Discover), waar ontzettend veel spannende en gezellige activiteiten worden georganiseerd. Denk hierbij aan sporttoernooien, zwemmiddagen of gezellige avonden rond het kampvuur.

bird
BOWLEN.new.jpg

Fun Entertainment Center Sevenum

Wil jij met je kinderen een echt spannende en uitdagende dag beleven dicht bij Attractiepark Toverland, maar heb je dit themapark al bezocht? Breng dan een bezoek aan FEC Sevenum, waar diverse activiteiten worden aangeboden voor werkelijk alle leeftijden. Bij Mattel Play! beleven de kleinste kinderen een unieke speelervaring in de grote binnenspeeltuin met wel acht attracties die gebaseerd zijn op de werelden van hun favoriete TV-helden. The Portal is ontzettend leuk voor de oudere kinderen. In deze fysieke gamewereld kun je op gave trampolines springen en met een BMX of step over de pumptrack racen. Bij The Portal is het ook mogelijk om te lasergamen, wat voor een spannende middag of avond zorgt die voor het hele gezin leuk is!

Om een geweldige dag af te sluiten, ben je ook aan het goede adres bij FEC Sevenum. Je vindt hier het ABC Restaurant, dat maaltijden aanbiedt uit alle delen van de wereld: van sushi tot pasta en van hamburgers tot alle soorten toetjes die je kunt bedenken, je vindt het hier allemaal.

Avalon.jpg

Kom overnachten bij Toverland

Als jij graag Toverland eens wilt bezoeken en dit wilt combineren met een gezellige vakantie, dan is Vakantiepark De Schatberg echt perfect voor jou en je gezin. Attractiepark Toverland ligt niet alleen ontzettend dichtbij, er zijn daarnaast ook nog eens ontzettend veel andere mogelijkheden om te ondernemen. Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct je verblijf bij De Schatberg en beleef een onvergetelijke vakantie.

Volleybal.jpg

"Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin"

Laat je inspireren

De Schatberg
De Schatberg