IMG_1989.JPG

Supermarkt

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
Vanaf 6 nov.

Maatregelen

Bij deze faciliteit dien je een mondkapje of een polsbandje te dragen. 

mondkap-bandje.jpg
Supermarkt
outlineslogo.png

Supermarkt

Bij de SPAR Enjoy De Schatberg vakantiewinkel vind je alles: van een knapperige croissant voor het ontbijtje in je huisje, makkelijke maaltijden en tot alles voor een gezellige borrel bij de caravan.

Je kent het gevoel wel: ’s morgens op tijd opstaan om als eerste verse warme broodjes en vers geperste jus d’organge te halen, om vervolgens met een warme tas terug te lopen en de rest van het park te zien ontwaken. De geur van verse croissantjes achter je aan, zorgt ervoor dat de uitslapers meteen trek krijgen.

IMG_1989.JPG

Alles op één plek

Op vakantie mag een bbq natuurlijk niet ontbreken. Een lekker stukje vlees, stokbroodje en een salade erbij maken het af. Voor al je bbq producten kun je bij de SPAR Enjoy terecht!

Iets vergeten? Dacht je dat je de haringen in de tent zak had zitten, bleek de gasfles toch leeg te zijn of ben je jouw bikini vergeten? Geen zorgen, bij de SPAR Enjoy kun je voor veel camping-, zwem- en speelgoedartikelen terecht.

Online supermarkt

Op vakantie wil je natuurlijk met je voetjes omhoog en zo min mogelijk boodschappenstress. Bij de SPAR Enjoy bestel je lekker makkelijk de boodschappen online, zonder gedoe. Je kan de boodschappen bestellen, laten bezorgen of ophalen in de winkel. Je kan veilig achteraf afrekenen en we brengen het zelf tot de koelkast. Zet de keuken in je vakantie huisje vol met al het lekkers van SPAR. Bijvoorbeeld borrelhapjes, drankjes en warme broodjes voor bij het ontbijt.

spar.JPG
De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen