162-_MG_8853.jpg

Speel, klim en ontdek

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
vlieger
vlieger
outlineslogo.png

Speeltuinen

Het is mooi weer en de kids zitten vol met energie, wat ga je doen?

Buiten spelen natuurlijk! Klim, slinger, glij en schommel in een van onze speeltoestellen die verspreid liggen over het hele park. We hebben speeltoestellen voor jong en oud, want spelen is niet alleen voor de kleintjes. Daar is onze Machotuin hét bewijs van! Hier vind je stoere speeltoestellen voor echte waaghalzen. En mocht je het nog spannender willen maken, klim dan eens naar boven in de metershoge glijbaan naast het zwemmeer!   

volleybal gespiegeld
shuttle

Sport & Speelpark

Alle wegen leiden naar…

Het Sport- & Speelpark! De plaats die je niet kunt mislopen tijdens jouw verblijf op De Schatberg. Het Sport- & Speelpark ligt namelijk direct achter het centrumgebouw. Hier komt jong en oud bij elkaar om samen te bewegen en te spelen.

Laat jouw skills zien op het multifunctioneel sportveld waar verschillende sporten op uitgeoefend kunnen worden. Voetballen, volleyballen, tennissen en basketballen: het is allemaal mogelijk op één veld. Hou jij wel van een uitdaging, doe dan mee aan een wedstrijdje en wie weet, komen die skills nog goed van pas.

Maak kennis met het Toro speelveld. Het veld waar sport en spel worden gecombineerd. Het Toro speelveld is multifunctioneel, waardoor het mogelijk is om op elk moment een nieuwe spelvorm aan te nemen. En dat is nog niet alles, want in het Sport- & Speelpark kun jij jouw trucjes laten zien op de airtrampolines, maar ook een potje tafeltennis of jeu de boules spelen.

Pauzeren
_small.jpg

Mattel Play!

De meest unieke binnenspeeltuin van Nederland

Mattel Play! Sevenum is de enige binnenspeeltuin in Europa waar kinderen kunnen spelen in de werelden van hun favoriete TV-helden. Laat je verbazen in 8 verschillende belevingswerelden, zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of ben een held als Brandweerman Sam™! Bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Wie weet schuilt er in jou, als ouder, ook een heuse brandweerman of prima-ballerina!

bird
De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen