IMG_7964.JPG

Serre restaurant & Lounge terras

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
Let op!

Tijdelijk gesloten

Op dit moment zijn de restaurants op De Schatberg en in het FEC Sevenum gesloten. Wel is het mogelijk om maaltijden af te halen bij het Snackpunt. Het Snackpunt is dagelijks van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend voor het afhalen van maaltijden, friet, snacks, pizza’s en ijs. Ook is het mogelijk om een partygrill pakket bij ons af te halen.

IMG_4169.JPG
128-_MG_7883.jpg
outlineslogo.png

Dineren met een uitzicht

Laat je tijdens je verblijf op De Schatberg verbazen door een heerlijk etentje. In het Serre restaurant geniet je niet alleen van een heerlijk diner maar ook van het prachtige uitzicht op het water. Het Serre Restaurant biedt een uitgebreid à la carte menu met gerechten voor zowel jong als oud. In de keuken van het Serre restaurant worden er seizoensgebonden gerechten bereid met verschillende streekproducten; dit zorgt ervoor dat er per seizoen een unieke kaart wordt samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan asperge-, mossel- of wildgerechten.

De keuken is normaliter iedere dag geopend van 17.00 tot 20.30 uur.

214-_MG_9261.jpg

Terras aan het water


Lunchen of dineren in het zonnetje met uitzicht over het water, genieten van een heerlijke warme zomeravond onder het genot van een borrelhapje en een drankje. Dat kan op ons lounge terras dat grenst aan het Serre restaurant. Jij lekker loungen en de kinderen spelen? Dat kan, want vanuit het terras kijk je niet alleen over het water uit, maar ook over de grote buitenspeeltuin. Hebben ze dorst gekregen van al het spele? Dan zijn ze zo weer terug om een slokje te drinken.

De keuken is normaliter iedere dag geopend van 17.00 tot 23.00 uur.

132-_MG_7942.jpg
outlineslogo.png

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een lekker en leuk Tommie & Lila kindermenu waarbij ze bijvoorbeeld een eigen hoofdgerecht kunnen samenstellen. Kom je samen met de kinderen en slaat de verveling bij hen toe? Geen zorgen, zij kunnen spelen in de naastgelegen kinderhoek.

Wist je dat!?

Bij het bestellen van de Tommie & Lila kindergerechten ontvangen de kinderen een munt. Met deze munt kunnen de kinderen sparen voor de tofste Tommie & Lila spulletjes. Wil je weten waarvoor je kan sparen? Neem dan eens een kijkje in de vitrine bij Eetcafé Trattoria. Voor meer informatie over deze spaaractie kun je terecht bij de receptie

Sfeerimpressie

Ook mogelijk

Buffetten en zo 

Voor een overheerlijk warm of koud buffet ben je bij De Schatberg aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid en al vanaf 10 personen kunnen wij een compleet buffet voor je verzorgen. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden...

345-_MG_0468.jpg
De Schatberg
De Schatberg