Jullie verbazen maakt ons gelukkig

Ons verhaal

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
48-_MG_6479.jpg
bird

Al 55 jaar een begrip in Sevenum

Ons verhaal begint 55 jaar geleden (in 1965 om precies te zijn) met de aanleg van de Midden Peelweg. Door zandafgravingen ontstond er een mooie zwemvijver voor de inwoners van Sevenum. De Schatberg was al snel een begrip in de omgeving en is sindsdien alsmaar gegroeid. Van zwemvijver tot buitenbad met restaurant en zo verder tot het veelzijdige vakantiepark dat het nu is.

_Q5A8231-bewerkt.jpg
outlineslogo.png

Het hele jaar door vakantie vieren

De Schatberg is nu een plek waar je écht het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Met je partner, je gezin of met de hele familie. Zowel ons bungalowpark als de camping zijn het hele jaar door geopend en zowel bij goed als slecht weer kun je je op ons park goed vermaken. Wij streven ernaar om aan ieders vakantiegevoel tegemoet te komen en blijven continu in beweging om onze gasten iedere keer weer te kunnen verbazen. Dat is onze passie.

_Q5A9679.jpg

Verbazend leuk voor jong en oud

Laat je op ons park verbazen door de uitgebreide keuze aan luxe accommodaties, kampeerplaatsen, alle faciliteiten én de vele activiteiten. Verblijf tijdens je vakantie in een compleet ingerichte bungalow, een chalet of kom (luxe) kamperen op één van onze prachtige kampeerplaatsen.

Maak samen met familie of vrienden mooie verhalen en herinneringen. Met meerdere eet- en drinkgelegenhedenzwembaden, verschillende binnen- en buitenactiviteiten, een overdekt Fun & Entertainment Center en het hele jaar door animatie en entertainment is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven op De Schatberg.

Ook mogelijk

Dagje De Schatberg

Tot op de dag van vandaag komen inwoners uit Sevenum en andere plaatsen in de omgeving zwemmen in de zwemvijver die het begin van De Schatberg symboliseert. Ook het binnen- en buitenzwembad trekt veel bezoekers uit de omgeving, net zoals veel andere faciliteiten op en rond ons park, zoals de restaurants en bowlingbaan.

De Schatberg is met al haar mogelijkheden en in combinatie met het naastgelegen Fun & Entertainment Center (FEC) ook een geweldige plek voor een verbazingwekkend dagje uit. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van FEC Sevenum.

bird
HYPERBOWLING_LF_7027.jpg

Ontdek De Schatberg

De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen