SRG_04_151711.jpg

Ontdek alle eet- en drinkgelegenheden

“Count the memories, not the calories”

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
Uitsluitend voor parkgasten

Afhaaldiner en Snacks

Je kunt blijven genieten van een compleet verzorgd diner of heerlijke snacks op ons park! De restaurants mogen dan nog steeds gesloten zijn, maar met ons afhaaldiner geniet je van onze heerlijke gerechten maar dan bij je eigen accommodatie. 

PIZZA2.jpg
outlineslogo.png

Tijdelijk gesloten

Serre restaurant & Lounge terras

Laat je tijdens je verblijf op De Schatberg verbazen door een heerlijk etentje. In het Serre restaurant geniet je niet alleen van een heerlijk diner, maar ook van het prachtige uitzicht op het water. Het Serre Restaurant biedt een uitgebreid à la carte menu met gerechten voor zowel jong als oud.

outlineslogo.png
69-_MG_6825.jpg

Tijdelijk gesloten

Eetcafé Trattoria

Sinds het jaar 1998 is Eetcafé Trattoria hét hart van het park oftewel de woonkamer van het centrumgebouw. Het Trattoria is de perfecte locatie om elk moment van de dag te genieten van heerlijk eten en drinken. Kom lunchen, borrelen of dineren en ontspan onder het genot van een goede kop koffie, een glas wijn of met een van onze dertig speciaal bieren.

Tijdelijk gesloten

FEC Bar & Balls

Samenkomen staat bij FEC Bar & Balls centraal.

Zoals Eetcafé Trattoria het hart van De Schatberg is, is FEC Bar & Balls dat van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Bij FEC Bar & Balls komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld bij Mattel Play! Sevenum en The Portal Action House. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is FEC Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.

Pauzeren
359-_MG_0589.jpg

Tijdelijk gesloten

ABC Restaurant Sevenum

Beeld je eens in…

Genieten van een vers bereid pastagerecht in het nostalgische Italië met een tafeltje onder de druiventrossen, eten met stokjes in het Japanse sushirestaurant, ruik de verse vis met het gevoel dat je aan de zee zit, waan je in een westernwereld en geniet van een perfecte steak, proef de kruiden van de Mexicaanse taco’s en haal je drankjes aan de beachbar in Hawaii.

IMG_3933.jpg

Het Snackpunt

Geen zin om zelf te koken en wil je voor lekker, snel en makkelijk gaan? Ga dan naar het Snackpunt en geniet van een huisgemaakte burger, pizza’s, verse frietjes en heerlijke snacks. Voor de kleinste onder ons hebben we speciale kindersnacks. Namelijk de Lekkerbekkenbox van Tommie Tomaat & Lila Lavendel en de kinderpizza die ze zelf kunnen samenstellen!

  • Friet & snacks
  • Pizza's
  • Burgers
  • Complete menu's 
  • Iltaliaans schepijs, milkshakes, handijsjes en meer...

Supermarkt

Bij de SPAR Enjoy De Schatberg vakantiewinkel vind je alles: van een knapperige croissant voor het ontbijtje in je huisje, makkelijke maaltijden en tot alles voor een gezellige borrel bij de caravan.

Supermarkt

Ook mogelijk bij De Schatberg

De Schatberg biedt samen met het naastgelegen FEC Sevenum tal van mogelijkheden.
We zetten er een paar voor je op een rij. 

bird
De Schatberg
De Schatberg