Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Mattel Play! Sevenum

BELANGRIJKE MEDEDELING

In verband met het coronavirus zijn er wat dingen anders dan normaal. Kijk voor de actuele informatie omtrent maatregelen e.d. op www.mattelplaysevenum.nl

Wist jij dat, hier niet ver vandaan, een onvergetelijke wereld wacht op jou om ontdekt te worden? Het is Mattel Play! in Sevenum, gelegen op het terrein van De Schatberg. 
Een betoverende wereld waar kinderen hun TV-helden kunnen ontmoeten in de verschillende gethematiseerde zones, waaronder ook een rolschaatsbaan en de bouwwereld van Mega Construx™ en Mega Bloks™. Ga mee op avontuur met Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Thomas de Stoomlocomotief™ en Angelina Ballerina™.
 

LET’S PLAY TOGETHER!

Kom spelen, bouwen, dansen én rolschaatsen bij Mattel Play! Sevenum. Het is de ideale wereld, die het hele jaar door de perfecte situatie schetst voor kinderen én ouders samen te spelen, knutselen en ontdekken. Mattel Play! stimuleert de creativiteit en verbeelding van jong en oud. Alles is gericht op leren met plezier en het ontwikkelen van de sociale vaardigheden. Komen jullie ook? Want naast huizen, broodjes en kunstwerkjes bouw je bij Mattel Play! ook aan de mooiste herinneringen!

Kijk voor meer informatie, openingstijden én een impressie op de website van Mattel Play! Sevenum