Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

KINDERFEESTJE BIJ DE SCHATBERG!

Uw zoon of dochter is jarig en wil uiteraard een spetterend kinderfeestje geven! De Schatberg helpt u graag om het feestje van uw kind te doen slagen. Uit onderstaande mogelijkheden kunt u, samen met de jarige, uw eigen kinderfeest arrangement samenstellen. De basisprijs voor het arrangement is €12,50 per kind, uit te breiden met diverse leuke extra’s! Een feestje gereserveerd & op zoek naar een uitnodiging? Download deze hier!

Kinderfeestjes zijn te reserveren op woensdagen en zaterdagen (Niet mogelijk van 13 juli tot en met 13 augustus , in verband met het hoogseizoen) via het aanvraagformulier onderaan deze pagina of via 077 – 467 7777 optie 3: horeca. De tijden in onderstaande tabel zijn weergegeven als voorbeeld.

14.30 uur Ontvangst met een kleurrijk welkomstdrankje & de mogelijkheid om cadeautjes uit te pakken. Een extra verrassing? Kies voor cake versieren! (Meerprijs €2,- p.p.)
 
15.00 uur

Start van de activiteiten, kies twee van onderstaande activiteiten en stel een fantastisch feestje samen. Tijdens de activiteiten krijgen de kinderen een zakje chips & een glaasje ranja.

Zwemmen
Laat je meevoeren door de stroomversnelling, roetsj van de glijbaan en spetter in het binnenzwembad. Als het weer het toelaat, van circa 1 mei tot circa 1 september, is het ook mogelijk om te zwemmen in ons buitenzwembad. Let op! Zowel voor de kinderen als de volwassenen is het zwembadreglement van toepassing.

Bowlen (55 minuten speeltijd)
Gooi een strike en word de winnaar! Bij De Schatberg speel je één van de vier spelmogelijkheden waaronder uiteraard het traditioneel bowlen. Het is mogelijk om verlichte hekjes langs de goten te plaatsen zodat er altijd punten worden gescoord! Ook is er een dinoglijbaan aanwezig zodat zelfs de allerkleinste actief mee kunnen doen.

Speurtocht
Ben jij een echte speurneus? Dan kan het niet anders dat jullie de tocht volbrengen. Er is één basistocht, wanneer de kids al vaker een speurtocht hebben gedaan bij De Schatberg kunt u dit aangeven bij uw reservering. Let op! De kinderen lopen de speurtocht zelfstandig, hierbij is géén medewerker van De Schatberg aanwezig.

Handboogschieten (Meerprijs €2,- p.p.)
Word een echte schutter tijdens het handboogschieten. Na de uitleg van een medewerker mogen jullie zelf proberen om de roos te raken!

Lasergamen (Meerprijs €2,- p.p. / adviesleeftijd: tot 8 jaar.)
Allereerst wordt een uitleg gegeven door een medewerker van De Schatberg. Ga daarna de strijd aan met jouw vrienden in twee heats van 12 minuten.

Make-up & fotoshoot (Meerprijs €2.- p.p.)
Laat zien hoeveel glamour jij hebt! Na het optutten wordt er een leuke groepsfoto gemaakt die de jarige mee naar huis mag nemen. Bij de fotoshoot worden jullie, door een medewerker van De Schatberg, als echte professionele modellen op de foto gezet! Let op! Het feestje start, vanwege de tijd voor het ‘make-uppen’, een half uur eerder.

Make-up & dansworkshop (Meerprijs €2,- p.p.)
It’s showtime! Na het optutten wordt er een leuke groepsfoto gemaakt die de jarige mee naar huis mag nemen. Vervolgens studeren jullie, met een medewerkers van De Schatberg, een leuke dans in waarmee jullie de show kunnen stelen! Let op! Het feestje start, vanwege de tijd voor het ‘make-uppen’, een half uur eerder.

Minihaven (Meerprijs €2,- p.p.)
Kies je eigen schip in de haven: een cool cruiseschip, een stoere sleepboot, een echte vissersboot, of wordt het toch de rode brandblusboot? Het maakt niet uit welke je kiest, je vaart en stuurt zelf dus altijd een groot avontuur in zicht.

De minihaven is geopend v.a. 20 april tot het einde van het seizoen (afhankelijk van het weer). Klik hier voor het reglement van de Minihaven. Let op! Het feestje start, vanwege de voorbereidingstijd voor het klimmen, een half uur eerder. Zowel voor de kinderen als de volwassenen zijn de criteria van KlimKong van toepassing. Wij attenderen u er op om deze criteria te lezen om verassingen te voorkomen. Klik hier voor de actuele openingstijden van KlimKong.

17.00 uur Samen smikkelen en smullen hoort er natuurlijk ook bij! Kies één van onderstaande mogelijkheden:

Frietjes met een snack
Om je vingers bij op te eten! Heerlijke frietjes en kies daarnaast uit een frikandel, kroket, kipnuggets (4 stuks) of kaassoufflé. Ook is er voor iedereen een glaasje ranja.

Pannenkoeken versieren (Meerprijs €2,- p.p.)
Wat is er nu lekkerder dan zelf een pannenkoek versieren? Na de leuke activiteiten kunnen de kids hun creativiteit laten gaan! Ook voor kinderen met allergieën zijn er diverse mogelijkheden, aarzel niet om naar de mogelijkheden te vragen.

Pizza’s maken (Meerprijs €3,50 p.p.)
Word een echte chef-kok en maak je eigen pizza! Let op! Het feestje wordt, met deze activiteit, een half uur verlengd. In dit half uur mogen de kinderen zelf een pizza maken, aan het eind van het feestje zorgt de chef-kok van De Schatberg er voor dat alle pizza’s gebakken zijn en de kids kunnen smullen! Ook voor kinderen met allergieën zijn er diverse mogelijkheden, aarzel niet om naar de mogelijkheden te vragen.
 
Afsluitend

Na een leuke dag, met een handijsje als toetje, weer naar huis. Nog iets lekkers voor alle kids? Kies voor een snoepzak als uitbreiding! (Meerprijs €1,50 p.p.)

aANVRAAGFORMULIER KINDERFEESTJE

Datum voorkeur
Ontvangst
Keuze eerste activiteit
Keuze tweede activiteit
Keuze eten
Afsluiting