Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

familiedag of vriendenuitje

Is het dit jaar uw beurt om de familiedag of het vriendenuitje te organiseren? Laat uw zorgen dan uit handen nemen door de medewerkers van De Schatberg zodat u zelf volop mee kunt genieten van de dag! Op De Schatberg zijn diverse activiteiten te organiseren voor een familiedag, voor elke leeftijd is er wel iets te beleven.

Voor mensen die op zoek zijn naar uitdaging is er Adventure Paradise waar outdoor activiteiten zoals paintball georganiseerd worden. Ook beschikt De Schatberg over een waterskibaan waar jong en oud het waterskiën kan uitproberen. Doet u het liever iets rustiger aan? Dan is het handboog-, luchtbuks- of klootschieten misschien wel iets voor uw familie. Een wedstrijdje bowlen of darten behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de kinderen heeft De Schatberg een grote speeltuin en machotuin!

Na de activiteit is het natuurlijk tijd om een lekker hapje te eten. De Schatberg verzorgt diverse buffetten die op maat kunnen worden gemaakt. U kunt ook à la carte of volgens een keuzemenu eten in ons Serre Restaurant. Het restaurant biedt u een prachtig uitzicht over het natuurbad en de grote speeltuin. De kinderen kunnen lekker buiten spelen en ravotten terwijl u rustig natafelt. De Schatberg heeft ruimte voor 2 tot 2000 personen en elke ruimte kan worden aangepast op de groepsgrootte.
 

overnachten

Voor vrienden- of familieweekenden is groepshotel Lakeview de ideale accommodatie. Dit groepshotel is ingericht als luxe gelijkvloerse woning voor 20, 24, 28 of 32 personen en heeft tal van eigenschappen die uw verblijf tot een welgemeend succes maken. Kom tot rust in het saunalandschap en geniet van het schitterende uitzicht over het natuurbad vanuit de serre of het terras. De grote woonkamer is ideaal voor gezellige avonden met de hele groep en in de grote keuken kunnen lekkere maaltijden bereid worden.

Naast het groepshotel beschikt De Schatberg ook over 6 persoons villetta’s en diverse 4, 6, 8, 10 en 12 persoons vakantiehuizen. De villetta’s en de vakantiehuizen zijn gesitueerd aan het water of in gezellige hofjes en zijn een sfeervolle aanvulling voor uw familieweekend.

Neem contact op met onze horeca voor alle mogelijkheden. Wij staan u graag te woord om uw familie of vriendengroep een onvergetelijke tijd te bieden.