Kamperen, dineren en recreƫren in Limburg!

schoolreis

Lekker een dagje met de klas of zelfs met de hele school erop uit in Limburg! De kinderen de kans bieden om spelenderwijs te leren en lekker te genieten met vriendjes en vriendinnetjes. Wat voor de kinderen een onbezorgde dag is, is voor u een dag vol zorgen en ‘koppen tellen’. Laat uw zorgen uit handen nemen door de medewerkers van De Schatberg zodat u zelf ook mee kunt genieten van het plezier van de kinderen!

Op De Schatberg zijn tal van activiteiten te organiseren die de kinderen een super dag bezorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze waterskibaan? Alle kinderen kunnen onder leiding van professionele baandraaiers een rondje proberen te maken op waterski’s. Afkoelen kan natuurlijk ook in het overdekte zwembad. Onze sportvelden en ons natuurbad zijn geschikt voor vele leuke (sportieve) activiteiten zoals beachvolleybal of voetbal. Daarnaast is de bosrijke omgeving van De Schatberg een leuke plek voor speur- en speltochten.

Het schoolreisje kan geheel naar wens en budget aangepast worden. Activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en de dag kan opgevuld of afgesloten worden met een hapje en een drankje in ons restaurant.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolreis? Neem dan vrijblijvend contact op met onze receptie. Wij staan u graag te woord om de kinderen een onvergetelijke dag te bieden.