COLOR_RUN_2017_COLORRUN_GROEPSFOTO-2.jpg

Tommie en Lila

club

Adviesleeftijd: 0-10 jaar

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
TOMMIE.LILA.SPORT.SPEELPARK.2-2.jpg
outlineslogo.png

Welkom bij de club!

Ken jij ze al? Onze eigen Tommie Tomaat en Lila Lavendel kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten! Met onze Tommie en Lila club verzorgt het animatieteam een programma vol plezier en vermaak voor de kleinste bezoekers van De Schatberg door samen met jullie te knutselen, spelletjes te spelen en in beweging te komen door samen te dansen met de minidisco.

_DSC3096-2.jpg

Tommie Tomaat & Lila Lavendel

Tommie Tomaat en Lila Lavendel vinden het super leuk om samen met jou allerlei leuke activiteiten te doen. Ze hebben hun eigen club opgericht waarbij ze activiteiten organiseren voor alle kinderen van 0-10 jaar. Kom jij mee knutselen en dansen? Misschien krijg je wel een dikke knuffel van Lila of een high five van Tommie! 

Tommie & Lila activiteiten

  • Danspret
  • Minidisco
  • Schatertheater
TOMMIE_EN_LILA-(1)-2.jpg

Post voor Tommie & Lila

Wist je dat Tommie en Lila een eigen e-mail adres hebben? Stuur jouw vragen/opmerkingen naar tommie-lila@schatberg-fec.nl en Tommie en Lila zullen zo snel mogelijk antwoord geven.

Wil je liever iets moois maken voor Tommie en Lila? Download hieronder een kleurplaat en stuur deze op; dan plakken Tommie en Lila al jullie mooie tekeningen in hun plakboek.

De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen