COLOR_RUN_2017_COLORRUN_GROEPSFOTO-2.jpg

Tommie en Lila

club

Adviesleeftijd: 4-10 jaar

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
DSCF1802_crop.jpg
outlineslogo.png

Welkom bij de club!

Ken jij ze al? Tommie en Lila kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten! Met onze Tommie en Lila club verzorgt het animatieteam een programma vol plezier en vermaak voor de kleinste bezoekers van De Schatberg. Denk aan: samen knutselen, spelletjes spelen en in beweging komen door te dansen bij de minidisco. Ontdek hoe leuk samen spelen kan zijn en leer leeftijdsgenoten op de camping kennen om samen een fantastische vakantie te beleven. 

DSCF1424 (1).jpg

Tommie & Lila

Tommie en Lila vinden het super leuk om samen met jou allerlei leuke activiteiten te doen. Ze hebben hun eigen club opgericht waarbij ze activiteiten organiseren voor alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Kom jij mee knutselen en dansen? Misschien krijg je wel een dikke knuffel van Lila of een high five van Tommie! 

Tommie & Lila activiteiten

  • Danspret
  • Minidisco
  • Schatertheater
IMG_7374_crop.jpg

Volg Tommie & Lila op Facebook en Instagram

Wist je dat Tommie en Lila ook op Facebook en Instagram zitten? Hierop plaatsen ze foto's en filmpjes van hun avonturen op de camping én laten ze jou weten wanneer welke activteiten plaatsvinden. Je kunt Tommie & Lila overal op de camping tegen komen, maar je kunt dus ook je vraag via de chat op Facebook of Instagram stellen. Dan proberen Tommie & Lila zo snel mogelijk antwoord te geven. 

De Schatberg
De Schatberg