Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

zalen

De Schatberg biedt de zakelijke markt een locatie voor groepen tot 2000 personen. De zalen zijn zo ontworpen dat voor elk publiek en elke gelegenheid een unieke sfeer gecreëerd kan worden.

Op de begane grond is ons serrerestaurant gevestigd. Het restaurant biedt u een prachtig uitzicht over het natuurbad van De Schatberg en is uit te breiden met een grote zaal die via een tussenwand erbij betrokken kan worden.

In de kelder vindt u nog twee grote zalen en een discotheek. De twee grote zalen zijn voorzien van een basisinrichting en kunnen voor elk feest en elke gelegenheid aangepast worden. Voor een vergadering of brainstormsessie is meubilair aanwezig en ook voor feestavonden en evenementen verlenen deze ruimtes zich uitstekend. De twee zalen worden gescheiden door een geluidsdichte tussenwand en zijn zodoende los van elkaar of samen te gebruiken. Met de flexibele wanden en de basisinrichting kunnen we alle kanten uit en kunt u uw vergadering of brainstormsessie geheel naar eigen wensen invullen. De discotheek van De Schatberg is een sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, bedrijfsfeest, themafeest, verjaardag of familiefeest.

Door onze uitgebreide faciliteiten is onze locatie ook geschikt voor een brainstormsessie, workshops en teambuilding activiteiten.

Zij gingen u voor

Previous Next