Kamperen, dineren en recreƫren in Limburg!

evenementen

De ruimte waar De Schatberg over beschikt, maakt De Schatberg een ideale locatie om uw evenement te faciliteren. Zowel binnen als buiten zijn namelijk genoeg vierkante meters beschikbaar om uw producten en/of diensten te laten zien en/of uitproberen, toernooien te houden en muziekfestivals te organiseren.

Zo faciliteert De Schatberg al jaar en dag de grootste occasionshow van Nederland welke niet bij een autoshowroom gehouden wordt.
Occasions staan zowel binnen als buiten en kunnen op hun gemak bekeken worden. Doordat de klant niet de druk van de verkoper voelt, is dit evenement al jaren een succesnummer.

Het NK Bullshooter Darts en het EK Bullshooter Darts zijn ook evenementen die regelmatig gehouden worden op De Schatberg.
Dit groots opgezet toernooi vindt in het centrumgebouw plaats. Daarnaast worden de bungalows benut om de toernooideelnemers en hun supporters te laten overnachten.

Diverse caravan en autoclubs kennen ondertussen ook de weg naar De Schatberg.
Sommigen al jaren en daar zijn we trots op!

Kijk op onze kalender om te zien wat voor evenementen de komende tijd nog meer bij De Schatberg georganiseerd worden.
 

zelf een evenement organiseren?

De Schatberg biedt de mogelijkheid om met een groot gezelschap (tot 1000) te komen kamperen, dineren en recreƫren in Limburg.
Maak een afspraak zodat we, samen met u, kunnen zorgen dat we ook uw evenement tot een succes kunnen maken!

Op zoek naar een locatie voor een evenement?

Kom gerust eens kijken naar de mogelijkheden die De Schatberg u kan bieden.
Neem contact met ons op!

Zij gingen u voor

Previous Next