Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Eetcafé Trattoria

Eetcafé Trattoria is de plek voor een lekker kopje koffie met een stukje Limburgse vlaai wanneer u de omgeving aan het verkennen bent. Of om uw familiedag vol activiteiten op De Schatberg mee te starten.

Ook kan Eetcafé Trattoria dienen als ideaal rustpunt tijdens uw fietstocht. Een tussenstop voor een lekkere lunch of keuze uit onze plateservice en daarna weer op de pedalen de prachtige natuur in. Bekijk hier de gehele menukaart.
 

sPECIAALBIEREN VAN HET VAT

En wat dacht u van lekker nagenieten van uw diner of bowlingavontuur met een lekker tapbiertje.
U kunt kiezen uit maar liefst 9 soorten. Of kies uit een van onze heerlijke speciale koffies.
Voor de hartige trek is er een borrelkaart waaruit u een hapje kunt kiezen. U kunt onder andere kiezen uit de klassieke bitterballen, garnalen in een krokant jasje, ambachtelijke kippenboutjes, pittige filodeeghapjes en ga zo maar door.
 

Wist u dat wij ook rekening kunnen houden met allergie- en dieetwensen?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

openingstijden

Eetcafé Trattoria is elke dag vanaf 10.00 geopend voor een hapje en een drankje. Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u gebruik maken van de lunch. Van 11.00 tot 20.00 uur is onze keuken geopend zodat u een keuze kunt maken uit onze plate-service, inclusief pizza's en pannenkoeken. De kinderen hebben hun eigen kindermenu, met volop keuze uit hun favoriete gerechten. 

U kunt ook op maandag t/m donderdag van 17.00 tot 20.00,  heerlijk à la carte dineren in Eetcafé Trattoria!