goedkoop midweek weg

Beleef het ultieme vakantiegevoel op

De Schatberg

Jullie verbazen maakt ons gelukkig

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
Profiteer van 35% korting!

Krokusvakantievoordeel

Ontdek Noord-Limburg met 35% korting op een campingplaats! Zo sluit je gemakkelijk aan bij de polonaise tijdens Carnaval of kies je voor een van de fantastische wandel- of fietsroutes in de buurt. Profiteer snel van deze aanbieding en boek voordat het te laat is. Deze actie geldt voor comfortcampingplaatsen of plaatsen met privé sanitair en is geldig van 9 tot en met 25 februari 2024. De korting wordt automatisch verrekend bij de boeking.

*Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen en is exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten.

bird
_Q5A8803.jpg
hoed
SRG_01_193338.jpg
hoed
Logo outlines.png

Ons verhaal

Laat je verbazen op De Schatberg

De Schatberg is een plek waar je écht het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Met je partner, je gezin of met de hele familie. Zowel ons bungalowpark als de camping zijn het hele jaar door geopend en er is ieder seizoen genoeg te doen!

Wij blijven continu in beweging om onze gasten iedere keer weer te kunnen verbazen. Dat is onze passie.

bird

Verbazingwekkende aanbiedingen

Ontdek het park

De top 5 leukste...

Ontdek de top 5 leukste uitjes, accommodaties, in- en outdoor en animatie activiteiten. 

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden