Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

eten & drinken

Maak uw zakelijk evenement compleet met een hapje eten of wat drinken.
Waar kiest u voor? Voor een broodje tussendoor? Een uitgebreid diner of buffet met uw zakenrelatie? Of toch een ontspannende borrel met uw collega's? We kunnen ook dit gedeelte van uw dag inkleden zoals u dat wenst. Hieronder vindt u een aantal van onze mogelijkheden:
 

lunchen

Niets is prettiger dan tijdens een intensieve dag even de rust nemen om de inwendige mens te versterken. Voor een lunch moet even tijd genomen worden!
U heeft keuze uit diverse warme en koude hapjes of een uitgebreide lunch uit onze lekkere lunchkaart. Voor grotere gezelschappen kunnen wij een compleet lunchbuffet serveren.
 

Eetcafé trattoria

Eetcafé Trattoria is een gezellig en sfeervol café. Kom tot rust met een kop koffie en wat lekkers of sluit hier uw dag af met een gezellige borrel. Wat is nu prettiger dan nog even ontspannen na te praten na een productieve dag?
 

à la carte

In ons Serre Restaurant presenteren wij u een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Bij de bereiding van onze producten maken wij graag gebruik van streek- en seizoensgebonden producten.
Met uw gezelschap bent u meer dan welkom in ons restaurant. U kunt hier genieten van een heerlijk diner. Kies voor het seizoensmenu of stel samen met ons 3-, 4- tot zelfs 7-gangen menu's samen vanaf € 25,00 per persoon. Deze menu's zijn per tafel te reserveren.
 

buffetten

Natuurlijk kunt u met uw gezelschap ook kiezen voor een buffet. Van ontbijt en lunch tot een gevarieerd dinerbuffet, alles is mogelijk!
 

op maat gemaakt

Voor alle mogelijkheden binnen De Schatberg geldt dat we graag samen met u kijken hoe we uw vergadering, evenement of workshop compleet kunnen maken.
Wij willen u graag ontzorgen door de complete organisatie voor u uit handen te nemen.
Neem contact op met onze horeca-managers om een afspraak te maken zodat we u in een gesprek aan kunnen geven wat allemaal nog meer mogelijk is.
 

Wist u dat wij ook rekening kunnen houden met allergie- en dieetwensen?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Meer info over onze culinaire mogelijkheden

Wilt u meer info over onze culinaire mogelijkheden?

Van koffie tot borrel en van lunch tot uitgebreid diner: alles is mogelijk!

Zij gingen u voor

Previous Next