Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Weerbericht De Schatberg

Vandaag overheerst de bewolking en valt soms een spat motregen. Morgen begint ook grijs, maar 's middags is het zonnig en landinwaarts voor heel even zomers warm!

Vandaag overheerst de bewolking en valt soms een spat motregen. Morgen begint ook grijs, maar 's middags is het zonnig en landinwaarts voor heel even zomers warm!Vanmiddag blijft het vrij bewolkt, maar vooral in het Waddengebied en aan de westkust komt de zon vaker tevoorschijn. Gedurende de middag neemt de kans op motregen af. De middagtemperaturen lopen uiteen van 20 graden aan de kust tot 23 graden in het zuidoosten. Door de hoge luchtvochtigheid voelt het beetje klammig aan. De wind draait naar het westen en neemt af tot matig.Vanavond en de komende nacht blijft de bewolking overheersen. Het wordt niet veel kouder dan een graad of 15. De zwakke tot matige wind draait naar zuid tot zuidwest.Morgen is het eerst op veel plekken nog bewolkt, maar vanuit het westen wordt het steeds zonniger. Het kwik stijgt in de kustgebieden naar 20 tot 22 graden. In het binnenland wordt het zomers warm met in Limburg zelfs mogeljik 28 graden. De zuidwestenwind, die later weer naar het westen draait, is matig en aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.De dagen daarna verlopen ronduit koel. Tot en met zaterdag is het niet veel warmer dan 16 graden! Daarbij valt op donderdag en vrijdag een beetje regen. Vanaf zondag loopt de temperatuur weer flink op!

Opgesteld op dinsdag 19 jun 2018 om 03:30

Vooruitzichten van woensdag 20 juni 2018 tot zondag 24 juni 2018

Perioden met zon. De eerste dagen koel met vooral donderdag kans op een bui. Na zaterdag waarschijnlijk oplopende temperaturen.


20.8°C
Sevenum, 19-06-2018 17:10

Verwachting Sevenum