Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Weerbericht De Schatberg

Het blijft maar door zomeren in ons land! Vandaag kan het zelfs tropisch warm worden. Ook de rest van de week blijft het hoogzomer met hooguit een enkele bui.

Het blijft maar door zomeren in ons land! Vandaag werd het op heel wat plekken tropisch warm met tenminste 30 graden. Ook de rest van de week blijft het hoogzomer met hooguit een enkele bui.Vanavond en de komende nacht blijft het in een groot deel van het land opnieuw helder. Alleen in het westen en zuiden trekken wat meer wolken over. Heel lokaal kan daar zelfs een regen- of onweersbui vallen. De temperatuur daalt naar 13 graden in het noordoosten en 17 graden in Zeeland. De wind waait in het noorden en oosten zwak tot matig uit het oosten, elders staat een zwakke zuidwestenwind.Morgen begint de dag op de meeste plaatsen met veel zon. Later trekken er wat meer wolken over die vooral in de oostelijke helft van het land uit kunnen groeien tot een lokale regen- of onweersbui. De middagtemperaturen lopen uiteen van 22 graden in het Zeeuwse kustgebied tot rond 29 graden in het oosten. De wind draait naar het westen en neemt toe tot matig.De dagen daarna is het overwegend zonnig, droog en warm met maxima tussen 23 en 27 graden. Pas op zaterdag zou er misschien weer een lokale regen- of onweersbui kunnen vallen. De droogte houdt dus voorlopig nog wel even aan. Bent de komende dagen op zomervakantie in Europa? Bekijk dan ons vakantieweerbericht.

Opgesteld op maandag 16 jul 2018 om 05:15

Vooruitzichten van dinsdag 17 juli 2018 tot zaterdag 21 juli 2018

Perioden met zon en warm, later op vrijdag en op zaterdag kans op enkele buien. In het weekeinde mogelijk tijdelijk minder warm.


28.7°C
Sevenum, 16-07-2018 19:10

Verwachting Sevenum