Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Weerbericht De Schatberg

Komende nacht kan het tijdens opklaringen flink afkoelen. Ook morgen is het nog aan de frisse kant voor de tijd van het jaar maar de dagen daarna kan de jas misschien wel weer uit.

Koud hè!? Vanavond lekker diep onder dat dekbed kruipen want vooral landinwaarts koelt het vannacht flink af. Morgen staat er wat minder wind waardoor het niet zo koud aanvoelt maar toch blijven de maxima onder het langjarig gemiddelde. Vanavond blijven met een noordwestelijke stroming wolkenvelden en buitjes vanaf zee binnendrijven. Landinwaarts verdwijnt de bewolking geleidelijk en klaart het flink op. Vannacht komen in de kustgebieden nog wolkenvelden en enkele buien voor, maar in het binnenland is het helder en droog. Wel kunnen er lokaal wat mistbanken ontstaan. Bij een zwakke tot matige westenwind koelt het in het binnenland af naar 2-4 graden en op enkele plekken komt het zelfs tot nachtvorst (vorst aan de grond). Langs de kust blijft het een graad of 7.Morgen wisselen zon en stapelwolken elkaar af. De meeste bewolking is in het noorden met misschien zelfs nog een enkel buitje, naar het zuiden toe overheerst de zon. Het wordt maximaal een graad of 16 en de zwak tot matige westenwind draait geleidelijk en komt in de loop van de dag vanuit het zuidwesten.De dagen daarna blijft het droog en wordt het geleidelijk warmer. Op donderdag ligt de middagtemperatuur weer rond 20 graden. Het is maar van korte duur want vanaf vrijdag komt er vanuit het noorden weer koudere lucht naar Nederland toe.

Opgesteld op maandag 24 sep 2018 om 05:30

Vooruitzichten van dinsdag 25 september 2018 tot zaterdag 29 september 2018

Zonnige perioden en vrijwel droog met aanvankelijk iets oplopende maximumtemperaturen. Vanaf vrijdag waarschijnlijk weer koeler.


6.9°C
Sevenum, 24-09-2018 23:20

Verwachting Sevenum