Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Weerbericht De Schatberg

De zondag doet haar naam eer aan met de hele dag volop zon! Een oostenwind voert wel ijzig koude lucht aan. Ook in de nieuwe week blijft het koud, met dinsdag kans op sneeuw!

De zondag doet haar naam eer aan met de hele dag volop zon! Een oostenwind voert wel ijzig koude lucht aan. Ook in de nieuwe week blijft het koud, met dinsdag kans op sneeuw!Vanmiddag schijnt de zon op de meeste plekken uitbundig, maar vooral in het noorden trekken er ook een aantal wolkenvelden over. De temperatuur loopt uiteindelijk heel even op tot een fractie boven het vriespunt. Er waait een zwakke tot matige oostenwind.Vanavond en vannacht is het kraakhelder. Alleen in het noorden trekken er af en toe wolkenvelden voorbij of ontstaat er een lokale mistbank. Het gaat licht tot matig en lokaal mogelijk streng vriezen. De temperatuur daalt naar -4 graden vlak aan zee en lokaal -10 graden in het oosten van het land. Er staat maar weinig wind. Aan het eind van de nacht neemt in het uiterste noorden de bewolking toe. Morgen is het opnieuw zonnig en blijft het droog. Alleen in het noorden van het land is meer bewolking aanwezig en mogelijk valt daar een beetje regen wat op een bevroren ondergrond valt. Dit kan voor verraderlijke gladheid zorgen. In de middag loopt de temperatuur wat verder op dan vandaag met maxima tussen 2 graden in het oosten en 5 graden in het noordwesten van het land. De wind neemt toe tot zwak of matig en komt uit het zuidwesten.De dagen erna blijft het winters in Nederland met in de nacht en ochtend lichte tot matige vorst en in de middag lichte dooi. Dinsdag gaat het vanuit het westen sneeuwen. Op veel plekken valt dan 1-3 cm sneeuw. Vanaf woensdag blijft het overwegend droog met vooral op donderdag zonnige perioden. Pas in het weekend wordt de neerslagkans groter en wordt het iets minder koud.

Opgesteld op zondag 20 jan 2019 om 01:15

Vooruitzichten van maandag 21 januari 2019 tot vrijdag 25 januari 2019

Dinsdag bewolkt en grote kans op sneeuw. Vanaf woensdag af en toe zon en kans op wat (winterse) neerslag. 's Nachts en in de vroege ochtend lichte tot matige vorst, overdag enkele graden boven nul.


0.6°C
Sevenum, 20-01-2019 14:10

Verwachting Sevenum