Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

wandel- en fietsroutes

De Schatberg is gelegen in het Land van Peel en Maas, een natuurrijke omgeving die wordt gekarakteriseerd door moerassen, water en groen.
Het park, gelegen in het noorden van de provincie Limburg, is dé perfecte uitvalsbasis voor dagtripjes naar de talloze pretparken, musea en andere bezienswaardigheden die de omgeving rijk is. Zelfs een uitstapje naar België of Duitsland behoort tot een van de vele mogelijkheden.

Ook de liefhebber van natuur kan zijn hart ophalen op en vanaf De Schatberg. Op nog geen steenworp afstand ligt het bekende natuurgebied De Peel waar zowel fietsers als wandelaars uitgebreid kunnen recreëren. Wat u zeker moet bezoeken is het dorpje Griendtsveen, wat bekend staat als het kleine Giethoorn van Limburg.
Indien u onze prachtige omgeving per fiets of te voet wilt verkennen, zijn er diverse fiets- en wandelknooppunten routes, die hun startpunt vinden bij De Schatberg.

Op de receptie kunt u voor zowel het wandelen als het fietsen knooppuntenkaarten verkrijgen. U loopt of fietst hierdoor op een hele makkelijke manier door de omgeving, zonder heel lang op een kaart te hoeven kijken!