Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Eetcafé Trattoria

Even een kopje koffie drinken in Eetcafé Trattoria. Zullen we er iets lekkers bij nemen?
Natuurlijk, nu we in Limburg zijn nemen we er een vers stukje Limburgse vlaai bij.

De kinderen vermaken zich ondertussen uitstekend in de ballenbak.

Eetcafé Trattoria is de centrale plek om te genieten van o.a. een heerlijke lunch, een drankje en een klein hapje of een uitgebreidere maaltijd met keuze uit plate-service, pizza's en pannenkoeken. Maar ook voor entertainment wordt gezorgd met live muziek en Eredivisie voetbal. Bekijk hier de gehele menukaart.

Voor de hartige trek is er een borrelkaart waaruit u een hapje kunt kiezen. U kunt onder andere kiezen uit de klassieke bitterballen, garnalen in een krokant jasje, ambachtelijke kippenboutjes, pittige filodeeghapjes en ga zo maar door.

Wist u dat wij ook rekening kunnen houden met allergie- en dieetwensen?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

speciaalbieren van de tap

Eetcafé Trattoria is ook dé plek om lekker te borrelen. Met acht speciaalbieren van de tap kan uw avond ineens veranderen in een kleine bierproeverij. Wij serveren Jupiler (25 en 45 cl.), Hertog Jan (20 en 45 cl.), Hertog Jan Weizener (30 en 50 cl.), Hertog Jan Seizoensbier, Hertog Jan Tripel, Leffe Dubbel, Leffe Blond, Hoegaarden Rosé en Hoegaarden Witbier. Bent u niet zo'n bierdrinker? Dan serveren wij u graag een heerlijke witte, rode of rosé wijn of natuurlijk een glaasje fris.
 

ontbijt*

In de ochtend kunt u hier ook genieten van een lekker ontbijt. Vers gebakken broodjes, diverse dranken, zoet en hartig beleg en een gekookt eitje. Dat is de dag nog eens goed beginnen!

Prijs volwassenen: € 10,50 p.p.                     
Prijs kinderen (4 t/m 11 jaar): € 6,70 p.p.

* Ontbijt is alleen op reservering.
 

openingstijden

Eetcafé Trattoria is elke dag vanaf 10.00 uur geopend voor een hapje en een drankje. Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u gebruik maken van de lunchkaart. Onze keuken is elke dag van 11.00 tot 20.00 uur geopend voor onze plate-service, inclusief pizza's en pannenkoeken. De kinderen hebben hun eigen kindermenu, met volop keuze uit hun favoriete gerechten.