Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

The Portal Action House & Lasergame

BELANGRIJKE MEDEDELING

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus is The Portal gesloten tot nader bericht. 

Action house

The Portal Action House is een verborgen virtuele gamewereld die naar Sevenum is getransporteerd. Deze wereld bevindt zich op het terrein van De Schatberg, in het Fun & Entertainment Center Sevenum.
Durf jij te testen of jouw game skills ook in real life van pas komen? The Portal is opgebouwd in verschillende levels. In level 1 test je jouw freerun skills, bij Level 2 laat je je jumping kunsten zien op de verschillende trampolines en in Level 3 betreed je een spectaculaire pumptrack met je skateboard of BMX-bike. Laat je beste moves, de vetste sprongen en de juiste skills zien en vind jouw weg uit de gamewereld voor deze veranderd in pixels!

Kijk voor meer informatie, openingstijden én een impressie op de website.

_______________________________________________________________________________________________________

lasergame

The Portal Lasergame is spiksplinternieuw en bevindt zich in level XX van The Portal Sevenum (let op: level XX staat los van de bekende levels 1, 2 en 3). In Level XX heeft een nieuwe evil die handelt onder de naam Dr. Racoxx zijn lab gevestigd. Hij is bezig met een bruisend experiment waarmee hij een levensgevaarlijk virus wil ontwikkelen. Val met jouw team, gewapend met laserguns, binnen om Dr. Racoxx te verslaan. Durf jij het aan? 

Ga naar de website voor meer informatie, combi-deals, openingstijden en prijzen!