Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

The Portal Action House Sevenum

The Portal Action House is een verborgen virtuele gamewereld die naar Sevenum is getransporteerd. Deze wereld bevindt zich op het terrein van De Schatberg, in het Family Entertainment Center Sevenum.
Durf jij te testen of jouw game skills ook in real life van pas komen? The Portal is opgebouwd in drie verschillende levels. Level 1 bestaat uit een vette freerunningbaan, bij Level 2 vind je diverse uitdagende trampolines en in Level 3 is een spectaculaire pumptrack gesitueerd. Door middel van de beste moves, de vetste sprongen en de juiste skills vind jij jouw weg uit de gamewereld voor deze veranderd in pixels!

Let's enter... 

Je bevindt je in het huis van de familie Johnson wat er uitziet alsof het al jaren verlaten is... Wat blijkt? Amy, Max en Landon hadden contact met Prinses Reya uit de virtuele wereld. Zij was in gevaar en tijdens een heldhaftige ontsnappingspoging zijn ook de Johnson kids gevangen genomen door de Evils uit het bitversum. Maar jij kunt ze redden! The Portal heeft alles wat een gamewereld ook heeft. Het is spannend waardoor je als ‘speler’ geconcentreerd op zoek gaat naar de beste en meest creatieve oplossingen. Ga op in het spel en zoek je eigen grenzen op! Het ideale uitje voor iedere sportieve durfal!

Kijk voor meer informatie, openingstijden én een impressie op de website van The Portal Action House Sevenum.