Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Particuliere Verhuur

Op De Schatberg vindt u ook chalets van particuliere gasten, zij verhuren in bepaalde periodes hun eigen accommodatie.

Tijdens uw verblijf op ons park in een van de particuliere accommodaties kunt u uiteraard ook gebruik maken van alle faciliteiten van De Schatberg. En natuurlijk kunnen u en uw kinderen ook gewoon deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam! 
Tijdens uw verblijf kunt u in het centrumgebouw gratis gebruik maken van het WIFI-netwerk. In de door u gehuurde chalet is dit helaas niet mogelijk.

Indien u graag meer informatie heeft of een chalet wenst te huren, dient u contact op te nemen met de eigenaar van de desbetreffende accommodatie om tot definitieve afspraken te komen. Mocht u graag een lijst ontvangen van alle verhuurders kunt u deze per e-mail aanvragen.

Vervolgens geeft de eigenaar de gemaakte afspraken door aan De Schatberg. Per reservering worden er vanuit De Schatberg overnachtingskosten in rekening gebracht (dit komt dus bij het huurbedrag van de eigenaar). Vraag de tarieven aan bij de receptie. 

Let op: De reservering is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging via De Schatberg. Reserveringen worden namelijk niet gemaakt indien een caravan niet gekeurd of herkeurd is op de veiligheid.