Aardbeienland

Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Blue Berrie Hill

Ontdek de blauwe bes, een echt multitalent

In het Limburgse plaatsje Broekhuizen vind jedit gezellige theehuis en deze plantage. Bij Blue Berrie Hill worden de lekkerste blauwe bessen geteeld en heb je de mogelijkheid om deze zelf te plukken én direct te proeven. Op het terras geniet je van lekkere streekproducten met een kopje koffie. Ook biedt Blue Berrie Hill diverse arrangementen aan om je een dagvullend programma te geven voor het hele gezin.

De blauwe bes

Het is misschien wel een van de gezondste soorten fruit die er bestaat: de blauwe bes. Het is een echt multitalent, want naast de verrukkelijke smaak en de veelzijdigheid van de blauwe bes, is hij ook nog eens supergezond. De bes werkt ontstekingsremmend, anti verouderend en cholesterolverlagend. Je eet ze lekker in de yoghurt of zo uit het vuistje. Natuurlijk kun je bij Blue Berrie Hill ook de verschillende lekkernijen proberen waarin de blauwe bes is verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn sap, wijn, likeur, jam, dressing, saus of zelfs blauwe bessenijs of -taart. De blauwe bes kan in vele producten worden verwerkt en de karakteristieke smaak komt hier dan ook heerlijk in terug.

Jouw dag bij Blue Berrie Hill

In het blauwe bessenseizoen pluk je zelf de bessen van de struiken op de grote plantage bij Blue Berrie Hill. Het zelfplukseizoen is in juli en augustus. Helpen bij het plukken van de blauwe bessen is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens erg leuk en rustgevend! Vul je emmer met de lekkere blauwe bessen en neem daarna een break op het terras. Vanaf dit terras kijk je direct uit op de plantage, terwijl je misschien wel geniet van een blauwe bessensapje of -gebakje.

Andere activiteiten

Rondom Blue Berrie Hill is nog veel meer te doen dan het plukken van blauwe bessen of genieten van de blauwe bessenproducten. Het is een ontzettend mooi plekje waar van alles te beleven is. Combineer je dagje uit bijvoorbeeld met een rondleiding over de percelen, waarbij de boer je alles vertelt over de teelt van blauwe bessen. Of volg een van de fietsroutes die langs Blue Berrie Hill lopen en neem pauze met een lekker stukje blauwe bessentaart. Je hebt gratis toegang tot Blue Berrie Hill.

De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen